A személyes adatokra vonatkozó követelmények a gépi feldolgozás során: Személyes adatait törvényesen dolgozzuk fel. Az adatokat csak meghatározott és törvényes célra tároljuk, és attól eltérő módon nem használjuk fel. Megfelelő biztonsági intézkedéseket teszünk az adatállományokban tárolt személyes adatok védelme érdekében, hogy a jogtalan hozzáférést, megváltoztatást vagy terjesztést megakadályozzuk.

A weboldalon regisztráló egyetért azzal, hogy adatait feldolgozzák, a Simkon Kft. marketing célokra felhasználja az adatvédelemről szóló, mindenkor hatályos jogszabályok betartása mellett.

A regisztráló az ily módon szerzett adatokhoz bármikor hozzáférhet az adatvédelmi törvény alapján. A regisztráló köteles tájékoztatni a Simkon Kft-t (telefonon vagy írásban), ha bármilyen változás történik a regisztrációs űrlapon megadott adataiban.

A regisztráló a www.simkon.hu weboldalon található regisztrációs űrlap kitöltésével a megfelelő tájékoztatás tudatában önkéntesen, egyértelműen és kifejezetten hozzájárulását adja ahhoz, hogy a Simkon Kft. a megadott adatokat nyilvántartsa, és saját célra felhasználja a közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljából.

Ha tetszett, oszd meg:

Regisztráció

Miért érdemes regisztrálnia?

  • hozzáférhet védett tartalmakhoz, applikációkhoz
  • feliratkozhat szakmai hírleveleinkre, melyekben értesítjük az Ön szakterületét érintő friss hírekről
  • igénybe veheti online support szolgáltatásunkat

addRegisztrálok

Friss tartalom

Nagy érzékenységű mérés a micro-tól a semi-micro tartományig.

Megjelent a Shimadzu három új GCMS modellje: GCMS-TQ8050 NX, a GCMS-TQ8040 NX és a GCMS-QP2020 NX

Cégünk 2018 októberétől a CLAIND srl. cég gázgenerátorainak forgalmazását és szervizelését is ellátja.

Kompakt FTIR készülék, amelyet ott használhatunk, ahol szükség van rá.

A CLAM-2000 teljesen automatizált mintaelőkészítő modul az LCMS-hez a Shimadzu sokéves fejlesztésén alapuló kiterjedt véralvadási analizátor technológián alapul. Egyszerűen helyezze a vérgyűjtő vagy más csöveket a helyére, és a rendszer teljesen automatikusan végrehajtja a vér vagy más minták előkészítését LCMS elemzéshez.

A következő iparági szabvány meghatározásával az új GC-2030 intelligens funkciókat kínál a GC elemzés egyszerűvé tételéhez. A legjobb érzékenységet és a világszínvonalú precízitást biztosít. Az Advance Flow Technology bővítések támogatják a kromatográfiás elválasztást, a termelékenység növelését és a minta szerinti költségcsökkentést.