Cégünk, a Shimadzu magyarországi forgalmazójaként, 1990-ben kezdte meg működését. Az elmúlt 27 évben tapasztalható folyamatos fejlődés következtében mára a piac egyik kulcs szereplőjévé váltunk. Cégünk filozófiája, hogy a felhasználó a számára legjobb és leghatékonyabb szolgáltatást kapja, így kiemelt figyelmet fordítunk nemcsak a készülékek eladására, de a szervizelésre és a felhasználók támogatására is. Nálunk a kapcsolat nem ér véget a készülék eladással. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján kidolgozott betanítási folyamat és a felhasználóink folyamatos látogatása biztosítja, hogy a Shimadzu készülékekre fordított beruházás a lehető legrövidebb idő alatt térüljön meg és készülékeink kihasználtsága maximális legyen.

A Shimadzu a világ egyik vezető analitikai műszer gyártója. A Shimadzu innovatív termékeket fejleszt és gyárt ipari laboratóriumok, tudományos intézetek számára.

Az ügyfélorientált stratégiánkkal és a magas szintű szolgáltatásainkkal arra törekszünk, hogy az európai piac vezetőjévé váljunk.

Termékcsoportunk analitikai rendszerei lefedik a kromatográfia (HPLC, LCMS, GC, GCMS), a spektroszkópia (UV/VIS, FTIR, AAS) és a környezeti analízis (TOC) területét. Új divíziónk, a Shimadzu Biotech, az élettudományok és a nagy áteresztőképességű elemzés területét célozza, és támogatást nyújt már jelenleg is a preparatív és analitikai LCMS valamint a MALDI-TOF rendszerek esetében.

Tevékenységünk legfőbb célja a teljesen elégedett ügyfél, amelyet a kiváló minőségű készülékeinken keresztül kívánunk elérni. Ez nem csak a legmodernebb technológiát jelenti kiváló ár-érték arányban, hanem a legjobb értékesítés utáni támogatást is, amelybe beletartozik az üzembe helyezés utáni betanítás, a folyamatos applikációs konzultációs és a megelőző karbantartás is. Készülékeink és szervizünk megfelelnek a nemzetközi szabványoknak.

Sikerünk alapjai azok a lelkes és motivált munkatársaink, akik szorosan együttműködve az ügyfeleinkkel, megtervezik és megvalósítják az egyedi megoldásainkat.

Számos világújdonságunk és díjunk mutatja, hogy képesek vagyunk túllépni a jelenkor technológiai korlátain és tudunk még jobb készülékeket bemutatni a piacon.

Cégünk 2004 óta rendelkezik ISO 9001:2009 minősítéssel.

A Shimadzu 1875 óta folyamatosan fejlődik, köszönhetően annak a technikai tudásnak, amely a számos fejlesztésen és az egész világra kiterjedő hálózatán alapul. Irodáink a világ 70 országában megtalálhatók, az 5000 alkalmazott pedig garantálja, hogy mindig az ügyfeleink közelében legyünk.

Ha tetszett, oszd meg:

Regisztráció

Miért érdemes regisztrálnia?

  • hozzáférhet védett tartalmakhoz, applikációkhoz
  • feliratkozhat szakmai hírleveleinkre, melyekben értesítjük az Ön szakterületét érintő friss hírekről
  • igénybe veheti online support szolgáltatásunkat

addRegisztrálok

Friss tartalom

Ivóvíz határérték perklorát, klorát, klorit és bromit komponensekre nagyon alacsony, µg/L (ppb) tartományban vannak, amit a hagyományos ionkromatográf rendszerekkel szinte lehetetlen elérni.

Ezek mérését ezért vagy a rendszer módosításával, vagy alternatív méréstechnikával kell végezni.

Jelen összefoglalóban néhány Shimadzu-alkalmazást mutatunk be ezen komponensek vízmintákból történő mérésére.

Az új Shimadzu Gas Selector 2030 egység bemutatása

Gáztakarékosságra és a vivőgáz-adta lehetőségek bővítésére jó megoldást kínál a Shimadzu Gas Selector 2030 egysége.

A metanol és az acetonitril szerves oldószerek, amiket a fordított fázisú folyadékkromatográfiában gyakran alkalmaznak. A fizikai-kémiai tulajdonságaik eltérnek, ezért ebben az összefoglalóban 7 kulcsfontosságú különbségüket mutatjuk be, amiket érdemes szem előtt tartani a fordított fázisú folyadékkromatográfiás alkalmazásoknál.

A gyógyszeriparban felhasznált etanol tisztaságának teljesítenie kell a gyógyszerkönyvekben rögzített minőséget, melyek közül cikkünkben a szennyezők spektrofotometriás vizsgálatának műszeres és szoftveres megoldását mutatjuk be.

A Shimadzu első LC-MS/MS készülékének a megjelenése után nem csak a hardver és a szoftver fejlesztésén dolgozik, de olyan módszercsomagok kidolgozásán is, amivel nagymértékben meg tudja könnyíteni a felhasználók dolgát. A módszercsomagok olyan költségtakarékos megoldást kínálnak, amivel ezt a hosszú fejlesztési időt lehet csökkenteni.

SIL-40 automata mintaadagoló hasznos minta-előkészítési funkcióinak bemutatása.

Megnövelt analitikai hatékonyság és sokoldalú integrált adatkezelés a SIL-40 sorozat automata mintaadagolóinak kettős injektálás funkciójával.

A GC-2010 Pro készülék a rutin gázkromatográfok új generációja. Gyors fűtési és hűtési sebessége csökkenti az analízis idejét és nagyobb mintaszám mérését teszi lehetővé. A GC-2010 Plus technológiáját használva kombinálja a könnyű kezelést és a hatékony mérést kiváló érzékenység és precizitás mellett.

A korábbi évekhez hasonlóan 2020-ban is tartunk kromatográfiás tanfolyamokat, hogy ügyfeleink és partnereink tovább mélyíthessék a kromatográfiás ismereteiket.