A Claind 1979-ben alakult és hidrogén-, nitrogén- és zéró levegőgenerátorokat gyárt. A székhelye Lenno, a Comói-tó partján fekszik, ahol a termékfejlesztési, gyártási és adminisztrációs tevékenységet végzik. A Claind termékek elsődleges felhasználói az elemző laboratóriumok, élelmiszer- és italgyártók és lézervágó vállalatok.

Az évek során a Claind ügyfeleinek száma több, mint 3000-re növekedett, több mint 20 000 telephellyel.

Kulcsfontosságú szempont Claind számára hogy szembenézzen a piaci változások kihívásaival és lehetőségeivel. Az innovációra való összpontosítás tehát szerves részét képezi a vállalatnak. A tervezés, a megbízhatóság és az egyszerűség a termékek legfontosabb jellemzői.

Claind egyik erőssége, az értékesítés előtti és utáni támogatás, ami egy széleskörű globális elérhetőségnek felel meg egy magas színvonalú helyi szolgáltatással. Ha a Claind nem közvetlenül van jelen egy országban, gondosan kiválasztott ügynökségek és kereskedők hálózatán keresztül működik, akiket folyamatosan informálnak a legfrissebb újításokról, és szakembereiket képzésben részesítik.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

Ha tetszett, oszd meg:

Regisztráció

Miért érdemes regisztrálnia?

  • hozzáférhet védett tartalmakhoz, applikációkhoz
  • feliratkozhat szakmai hírleveleinkre, melyekben értesítjük az Ön szakterületét érintő friss hírekről
  • igénybe veheti online support szolgáltatásunkat

addRegisztrálok

Friss tartalom

A Shimadzu első LC-MS/MS készülékének a megjelenése után nem csak a hardver és a szoftver fejlesztésén dolgozik, de olyan módszercsomagok kidolgozásán is, amivel nagymértékben meg tudja könnyíteni a felhasználók dolgát. A módszercsomagok olyan költségtakarékos megoldást kínálnak, amivel ezt a hosszú fejlesztési időt lehet csökkenteni.

SIL-40 automata mintaadagoló hasznos minta-előkészítési funkcióinak bemutatása.

Megnövelt analitikai hatékonyság és sokoldalú integrált adatkezelés a SIL-40 sorozat automata mintaadagolóinak kettős injektálás funkciójával.

A GC-2010 Pro készülék a rutin gázkromatográfok új generációja. Gyors fűtési és hűtési sebessége csökkenti az analízis idejét és nagyobb mintaszám mérését teszi lehetővé. A GC-2010 Plus technológiáját használva kombinálja a könnyű kezelést és a hatékony mérést kiváló érzékenység és precizitás mellett.

A korábbi évekhez hasonlóan 2020-ban is tartunk kromatográfiás tanfolyamokat, hogy ügyfeleink és partnereink tovább mélyíthessék a kromatográfiás ismereteiket.

Nagy érzékenységű mérés a micro-tól a semi-micro tartományig.

Megjelent a Shimadzu három új GCMS modellje: GCMS-TQ8050 NX, a GCMS-TQ8040 NX és a GCMS-QP2020 NX

Cégünk 2018 októberétől a CLAIND srl. cég gázgenerátorainak forgalmazását és szervizelését is ellátja.

Kompakt FTIR készülék, amelyet ott használhatunk, ahol szükség van rá.

A CLAM-2000 teljesen automatizált mintaelőkészítő modul az LCMS-hez a Shimadzu sokéves fejlesztésén alapuló kiterjedt véralvadási analizátor technológián alapul. Egyszerűen helyezze a vérgyűjtő vagy más csöveket a helyére, és a rendszer teljesen automatikusan végrehajtja a vér vagy más minták előkészítését LCMS elemzéshez.