A semi-micro kompatibilis LCMS rendszerekhez képest, amelyek 100 μl/perc és 500 μl/perc közötti áramlási sebesség tartományban működnek, a Nexera Mikros a célkomponensek nagyobb érzékenységű kimutatását teszi lehetővé. A nano áramlási sebességgel kompatibilis LCMS rendszerekhez képest, amelyeknél az áramlási sebesség tipikusan az 1 μl/perc és 100 μl / perc között van, a készülék rövidebb elemzési időt és nagyobb megbízhatóságot biztosít, kisebb csúcszélesedést, mindezt az UF-Link segítségével, amely lehetővé teszi az egy gombos csatlakozást és leválasztást az LCMS ionizációs interfész és az analitikai oszlopok között.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

Ha tetszett, oszd meg:

Regisztráció

Miért érdemes regisztrálnia?

  • hozzáférhet védett tartalmakhoz, applikációkhoz
  • feliratkozhat szakmai hírleveleinkre, melyekben értesítjük az Ön szakterületét érintő friss hírekről
  • igénybe veheti online support szolgáltatásunkat

addRegisztrálok

Friss tartalom

Nagy érzékenységű mérés a micro-tól a semi-micro tartományig.

Megjelent a Shimadzu három új GCMS modellje: GCMS-TQ8050 NX, a GCMS-TQ8040 NX és a GCMS-QP2020 NX

Cégünk 2018 októberétől a CLAIND srl. cég gázgenerátorainak forgalmazását és szervizelését is ellátja.

Kompakt FTIR készülék, amelyet ott használhatunk, ahol szükség van rá.

A CLAM-2000 teljesen automatizált mintaelőkészítő modul az LCMS-hez a Shimadzu sokéves fejlesztésén alapuló kiterjedt véralvadási analizátor technológián alapul. Egyszerűen helyezze a vérgyűjtő vagy más csöveket a helyére, és a rendszer teljesen automatikusan végrehajtja a vér vagy más minták előkészítését LCMS elemzéshez.

A következő iparági szabvány meghatározásával az új GC-2030 intelligens funkciókat kínál a GC elemzés egyszerűvé tételéhez. A legjobb érzékenységet és a világszínvonalú precízitást biztosít. Az Advance Flow Technology bővítések támogatják a kromatográfiás elválasztást, a termelékenység növelését és a minta szerinti költségcsökkentést.