Karbantartási szerződés

A hosszú távú megbízható működés és a kiemelkedően jó hatásfok záloga a rendszeresen karbantartott készülék. Az analitikai műszerek, hasonlóan a többi műszaki berendezéshez és géphez, akkor működnek a leghatékonyabban, ha rendszeresen gondoskodunk a karbantartásukról. Közös célunk, hogy a Shimadzu készülékek optimális működési körülmények között a leghamarabb megtermeljék a befektetést, ehhez azonban arra van szükség, hogy a készülék a használat gyakoriságától függően rendszeres átvizsgáláson essen át és a fogyó-kopó alkatrészeket az előírt üzemidő után cseréljük. Ehhez kínálunk Önöknek segítséget a karbantartási szerződés megkötésével

Milyen műszaki előnyöket nyújt a karbantartási szerződés:

  • a rendszeres átvizsgálással és fogyó-kopó alkatrész cserével megelőzhető a véletlenszerű meghibásodás, amely nem tervezett leálláshoz vezet,
  • előre tervezhető, így hozzáigazítható a laboratórium tervezett működéséhez,
  • elkerülhető a fő elemek meghibásodása.

Milyen gazdasági előnyöket nyújt a karbantartási szerződés:

  • a karbantartási szerződésben rögzítjük a reagálási időnket, amelyen belül megkezdjük a munkát
  • karbantartás során ingyenesen frissítjük a szoftvert az adott verziószámon belül, amennyiben van frissebb verzió
  • kedvezményes kiszállási díjat számítunk fel

 

Ha tetszett, oszd meg:

Regisztráció

Miért érdemes regisztrálnia?

  • hozzáférhet védett tartalmakhoz, applikációkhoz
  • feliratkozhat szakmai hírleveleinkre, melyekben értesítjük az Ön szakterületét érintő friss hírekről
  • igénybe veheti online support szolgáltatásunkat

addRegisztrálok

Friss tartalom

Ivóvíz határérték perklorát, klorát, klorit és bromit komponensekre nagyon alacsony, µg/L (ppb) tartományban vannak, amit a hagyományos ionkromatográf rendszerekkel szinte lehetetlen elérni.

Ezek mérését ezért vagy a rendszer módosításával, vagy alternatív méréstechnikával kell végezni.

Jelen összefoglalóban néhány Shimadzu-alkalmazást mutatunk be ezen komponensek vízmintákból történő mérésére.

Az új Shimadzu Gas Selector 2030 egység bemutatása

Gáztakarékosságra és a vivőgáz-adta lehetőségek bővítésére jó megoldást kínál a Shimadzu Gas Selector 2030 egysége.

A metanol és az acetonitril szerves oldószerek, amiket a fordított fázisú folyadékkromatográfiában gyakran alkalmaznak. A fizikai-kémiai tulajdonságaik eltérnek, ezért ebben az összefoglalóban 7 kulcsfontosságú különbségüket mutatjuk be, amiket érdemes szem előtt tartani a fordított fázisú folyadékkromatográfiás alkalmazásoknál.

A gyógyszeriparban felhasznált etanol tisztaságának teljesítenie kell a gyógyszerkönyvekben rögzített minőséget, melyek közül cikkünkben a szennyezők spektrofotometriás vizsgálatának műszeres és szoftveres megoldását mutatjuk be.

A Shimadzu első LC-MS/MS készülékének a megjelenése után nem csak a hardver és a szoftver fejlesztésén dolgozik, de olyan módszercsomagok kidolgozásán is, amivel nagymértékben meg tudja könnyíteni a felhasználók dolgát. A módszercsomagok olyan költségtakarékos megoldást kínálnak, amivel ezt a hosszú fejlesztési időt lehet csökkenteni.

SIL-40 automata mintaadagoló hasznos minta-előkészítési funkcióinak bemutatása.

Megnövelt analitikai hatékonyság és sokoldalú integrált adatkezelés a SIL-40 sorozat automata mintaadagolóinak kettős injektálás funkciójával.

A GC-2010 Pro készülék a rutin gázkromatográfok új generációja. Gyors fűtési és hűtési sebessége csökkenti az analízis idejét és nagyobb mintaszám mérését teszi lehetővé. A GC-2010 Plus technológiáját használva kombinálja a könnyű kezelést és a hatékony mérést kiváló érzékenység és precizitás mellett.

A korábbi évekhez hasonlóan 2020-ban is tartunk kromatográfiás tanfolyamokat, hogy ügyfeleink és partnereink tovább mélyíthessék a kromatográfiás ismereteiket.