Product list

AA-7000 Sorozat

Az atomabszorpciós spektrofotométerek AA-7000-es sorozata magas érzékenységű analízist, rugalmas rendszer beállításokat, sokféle biztonsági lehetőséget és kompakt kivitelt kínál az Ön laboratóriuma számára, hogy a munka még hatékonyabb és kényelmesebb legyen.

EDX-7000/8000

Az EDX 7000P / 8000P készülék egy energiadiszperzív röntgen fluoreszcens spektrofotométer, amely a generált fluoreszcens röntgen fotonok energiáját (keV) és beütésszámát (cps) méri. Ezen adatok alapján pedig képes az elemek azonosítására és mennyiségi meghatározására.

ICPE-9800 sorozat

Az ICPE-9800 sorozat a szimultán atom emissziós spektrométerek következő generációja, amely kiváló pontosságot biztosít több elem egyidejű gyors meghatározásakor tekintet nélkül azok koncentrációjára. A felhasználó barát szoftver egyszerűvé teszi az analízist.

ICPMS-2030

A piacon az első rendszer, ami analitikai módszerfejlesztő és kiértékelő funkcióval is van látva.

Az új fejlesztésű ütközési cella nagy érzékenységet és kis interferenciát biztosít.

Ha tetszett, oszd meg:

Regisztráció

Miért érdemes regisztrálnia?

  • hozzáférhet védett tartalmakhoz, applikációkhoz
  • feliratkozhat szakmai hírleveleinkre, melyekben értesítjük az Ön szakterületét érintő friss hírekről
  • igénybe veheti online support szolgáltatásunkat

addRegisztrálok

Friss tartalom

Nagy érzékenységű mérés a micro-tól a semi-micro tartományig.

A korábbi évekhez hasonlóan 2019-ben is tartunk kromatográfiás tanfolyamokat, hogy ügyfeleink és partnereink tovább mélyíthessék a kromatográfiás ismereteiket.

Megjelent a Shimadzu három új GCMS modellje: GCMS-TQ8050 NX, a GCMS-TQ8040 NX és a GCMS-QP2020 NX

Cégünk 2018 októberétől a CLAIND srl. cég gázgenerátorainak forgalmazását és szervizelését is ellátja.

Kompakt FTIR készülék, amelyet ott használhatunk, ahol szükség van rá.

A CLAM-2000 teljesen automatizált mintaelőkészítő modul az LCMS-hez a Shimadzu sokéves fejlesztésén alapuló kiterjedt véralvadási analizátor technológián alapul. Egyszerűen helyezze a vérgyűjtő vagy más csöveket a helyére, és a rendszer teljesen automatikusan végrehajtja a vér vagy más minták előkészítését LCMS elemzéshez.

A következő iparági szabvány meghatározásával az új GC-2030 intelligens funkciókat kínál a GC elemzés egyszerűvé tételéhez. A legjobb érzékenységet és a világszínvonalú precízitást biztosít. Az Advance Flow Technology bővítések támogatják a kromatográfiás elválasztást, a termelékenység növelését és a minta szerinti költségcsökkentést.