AA
Termék kategória

Az atomabszorpciós spektrofotométerek AA-7000-es sorozata magas érzékenységű analízist, rugalmas rendszer beállításokat, sokféle biztonsági lehetőséget és kompakt kivitelt kínál az Ön laboratóriuma számára, hogy a munka még hatékonyabb és kényelmesebb legyen. Az egyszerűen használható szoftver és a nagy teljesítményű ASC-7000-es automata mintaadagoló az Ön választása az hatékonyabb láng- kemenceanalízis érdekében.

A két fényutas optika és a megbízható szerkezet biztosítja a rendkívül stabil működést

Az AA-7000 Sorozat az újonnan kifejlesztett 3-D optikai rendszerével alkalmas a legnagyobb érzékenységű meghatározás elvégzésére mind láng-, mind pedig kemenceanalízis esetében. Ezt a fényút és a digitális szűrő még pontosabb beállításával, valamint a fényveszteséget minimalizáló optikai elemek használatával érték el.

Világszínvonalú, alacsonyabb kimutatási határ

Az optikai rendszer fejlődése és az új kiképzésű grafitkemence lehetővé tette az alacsonyabb kimutatási határ elérését grafitkemencés analízis esetében (összehasonlítva az eddigi Shimadzu modellekkel). Ez a nagyszerű analitikai teljesítmény minden téren elérhető.

Kettős háttérkorrekciós funkciók

Az optimális háttérkorrekciók, a nagy sebességű önabszorpciós módszer (SR módszer) és a deutérium lámpás módszer (D2 módszer) alapfelszereltségként áll rendelkezésre.

Továbbfejlesztett biztonsági technológia

A biztonság kimagaslóan fontos szerepet játszik az acetilén gázt használó lángatomabszorpciós spektrofotométerek esetében. Alapfelszereltségként a világon elsőként* az AA-7000 Sorozat készülékei lettek ellátva vibrációs szenzorral. Ezen felül rendelkeznek még egy átfogó biztonsági mechanizmussal is, amely magába foglalja a gázszivárgás-érzékelő detektorokat is.

Rugalmas kialakítás

Az AA-7000F-hez csatlakoztatva, az opcionálisan kérhető AAC-7000 Automata Atomizáló Cserélő** egy belső égőt és egy kemencét foglal magába, ami véglegesen az égéstérbe szerelve maradhat. Az eszköz így lehetőséget ad lánganalízisre a nagy koncentrációjú mintákhoz és kemence analízisre nyomnyi mennyiségű mintákhoz anélkül, hogy az atomizáló egységet ki kellene cserélni. Valamint, az atomizáló beépítésével helyet is megtakaríthatunk.

Az AA-7000 Sorozat felszerelhető továbbá olyan kiegészítőkkel is, melyek megkönnyítik az analizálandó minta kezelését.

Bővítés grafit kemencével.

Különálló automata mintaadagoló láng/kemence analízishez

Az AA-7000 Sorozat egy különálló automata mintaadagolóval rendelkezik, mely használható láng és kemencés analízis esetében is, így Ön pénzt és időt takaríthat meg.

Szoftver

A felhaszálóbarát WizAArd szoftver kevesebb, mint egy perc alatt áttekinthető és engedi az FDA 21 CFR Part 11 használatát a Shimadzu hálózat-kompatibilis CLASS-Agent adatkezelő szoftverével együtt. Valamint rendelkezik minőség biztosító/minőség ellenőrző, valamint validáló szoftverrel is. Egyéb hozzá tartozó funkciók/lehetőségek:

A mérési adatok a képernyőn azonnal megtekinthetőek

  • A lámpa elhasználódását figyelő funkció összehangolva működik a lámpa beállításait végző szoftverrel
  • Azonos szoftverműveletek a láng és kemencés mérésekhez
  • A pontosság kezelő (QA/QC) lehetőségek lehetővé teszik különböző felhasználói szintek beállítását, illetve eseménynapló és elektronikus aláírás használatát

*A Shimadzu házi felmérése alapján. 2008 novembere óta.
**Az AAC-7000 nem csatlakoztatható az AA-7000G készülékhez!

Csatolmány Méret
Shimadzu AA-7000 prospektus3.99 MB 3.99 MB

Ha tetszett, oszd meg:

Regisztráció

Miért érdemes regisztrálnia?

  • hozzáférhet védett tartalmakhoz, applikációkhoz
  • feliratkozhat szakmai hírleveleinkre, melyekben értesítjük az Ön szakterületét érintő friss hírekről
  • igénybe veheti online support szolgáltatásunkat

addRegisztrálok

Friss tartalom

Nagy érzékenységű mérés a micro-tól a semi-micro tartományig.

A korábbi évekhez hasonlóan 2019-ben is tartunk kromatográfiás tanfolyamokat, hogy ügyfeleink és partnereink tovább mélyíthessék a kromatográfiás ismereteiket.

Megjelent a Shimadzu három új GCMS modellje: GCMS-TQ8050 NX, a GCMS-TQ8040 NX és a GCMS-QP2020 NX

Cégünk 2018 októberétől a CLAIND srl. cég gázgenerátorainak forgalmazását és szervizelését is ellátja.

Kompakt FTIR készülék, amelyet ott használhatunk, ahol szükség van rá.

A CLAM-2000 teljesen automatizált mintaelőkészítő modul az LCMS-hez a Shimadzu sokéves fejlesztésén alapuló kiterjedt véralvadási analizátor technológián alapul. Egyszerűen helyezze a vérgyűjtő vagy más csöveket a helyére, és a rendszer teljesen automatikusan végrehajtja a vér vagy más minták előkészítését LCMS elemzéshez.

A következő iparági szabvány meghatározásával az új GC-2030 intelligens funkciókat kínál a GC elemzés egyszerűvé tételéhez. A legjobb érzékenységet és a világszínvonalú precízitást biztosít. Az Advance Flow Technology bővítések támogatják a kromatográfiás elválasztást, a termelékenység növelését és a minta szerinti költségcsökkentést.