Shimadzu RF-6000 fluoreszcens spektrofotométer
Termék kategória

Az új technológiákat és a Shimadzu szakmai tapasztalatát kombinálva a Shimadzu spektrofluorimétere az RF-6000 készülékben született újjá. Az új LabSolutions RF szoftverrel, páratlan mérési pontosság és egyszerű használat érhető el, az RF-6000 egyedülálló hatékonyságot biztosít a felhasználók számára.

Kiváló pontosság és egyszerű használat

Az új technológiákat és a Shimadzu szakmai tapasztalatát kombinálva a Shimadzu spektrofluorimétere az RF-6000 készülékben született újjá. Az új LabSolutions RF szoftverrel, páratlan mérési pontosság és egyszerű használat érhető el, az RF-6000 egyedülálló hatékonyságot biztosít a felhasználók számára.

Spektrális technikák széles választéka

 • A megnövelt érzékenység és dinamikus tartomány lehetővé teszi a fluoreszcens a biolumineszcens, a kemilumineszcens és elektro lumineszcens méréseket.
 • A nagy sebességű 3D szkennelés lehetővé teszi a gyors 3D spektrumok felvételét.
 • Spektrálisan korrigált gerjesztési és emissziós spektrumok felvétele.
 • Fluoreszcens kvantum hozam és fluoreszcens kvantum hatékonyság.

Nagy érzékenység, stabilitás és sebesség

 • A legmagasabb S/N érték az osztályában: 1000 vagy több (RMS) /350 vagy több (P-P)
 • A 60 000 nm/perc szkennelési sebesség minimálisra csökkenti a szkennelési időt.
 • 2000 óra élettartamú Xe lámpa.
 • A kiterjesztett tartományú PMT 900 nm-ig terjedő szkennelést engedélyez.

Kiváló használhatóság

 • A könnyen használható LabSolutions RF szoftver leegyszerűsíti a használatot.
 • Tartalmaz validálási protokollokat.
 • A LabSolutions RF állapot sávja kijelzi a lámpa és a kiegészítő kellékek állapotát.
 • Nagy mintatér.

Nagy sebesség

Ultra gyors, akár 60 000 nm/perc szkennelési sebesség. Minden hullámhossz tartomány 1 másodperc alatt megmérhető. Szintén gyorsan felvehető a 3D fluoreszcens spektrum.

Stabil mérés

Shimadzu RF-6000 fluoreszcens spektrofotométer

A xenon lámpa hosszú élettartamot és nagyfokú stabilitást biztosít. A 2000 órás szerviz intervallum nagy mértékben lecsökkenti a költségeket. Ráadásul az automatikus beállítási technológia lehetővé teszi a felhasználó számára a lámpa cseréjét.

Mérés alacsony hullámhosszon

Az alacsony zajszintű fotosokszorozó alapfelszereltsége a készüléknek. Nagy mérési érzékenységet biztosít egészen 900 nm-ig. Ebből következően, alkalmas olyan anyagok mérésére, amelyek magasabb hullámhosszon mutatnak fluoreszcenciát, mint a klorofill és indocianin zöld (ICG).

Kiegészítők széles választéka

Integráló gömb egység

A LabSolutions RF szoftver dedikált alkalmazásával együtt használva, alkalmas fluoreszcens kvantumhasznosítási és fluoreszcens kvantumhatásfok meghatározásra.

3D spektrum nagy sebességű mérése

Csatolmány Méret
Shimadzu RF-6000 prospektus.pdf3.74 MB 3.74 MB

Ha tetszett, oszd meg:

Regisztráció

Miért érdemes regisztrálnia?

 • hozzáférhet védett tartalmakhoz, applikációkhoz
 • feliratkozhat szakmai hírleveleinkre, melyekben értesítjük az Ön szakterületét érintő friss hírekről
 • igénybe veheti online support szolgáltatásunkat

addRegisztrálok

Friss tartalom

Ivóvíz határérték perklorát, klorát, klorit és bromit komponensekre nagyon alacsony, µg/L (ppb) tartományban vannak, amit a hagyományos ionkromatográf rendszerekkel szinte lehetetlen elérni.

Ezek mérését ezért vagy a rendszer módosításával, vagy alternatív méréstechnikával kell végezni.

Jelen összefoglalóban néhány Shimadzu-alkalmazást mutatunk be ezen komponensek vízmintákból történő mérésére.

Az új Shimadzu Gas Selector 2030 egység bemutatása

Gáztakarékosságra és a vivőgáz-adta lehetőségek bővítésére jó megoldást kínál a Shimadzu Gas Selector 2030 egysége.

A metanol és az acetonitril szerves oldószerek, amiket a fordított fázisú folyadékkromatográfiában gyakran alkalmaznak. A fizikai-kémiai tulajdonságaik eltérnek, ezért ebben az összefoglalóban 7 kulcsfontosságú különbségüket mutatjuk be, amiket érdemes szem előtt tartani a fordított fázisú folyadékkromatográfiás alkalmazásoknál.

A gyógyszeriparban felhasznált etanol tisztaságának teljesítenie kell a gyógyszerkönyvekben rögzített minőséget, melyek közül cikkünkben a szennyezők spektrofotometriás vizsgálatának műszeres és szoftveres megoldását mutatjuk be.

A Shimadzu első LC-MS/MS készülékének a megjelenése után nem csak a hardver és a szoftver fejlesztésén dolgozik, de olyan módszercsomagok kidolgozásán is, amivel nagymértékben meg tudja könnyíteni a felhasználók dolgát. A módszercsomagok olyan költségtakarékos megoldást kínálnak, amivel ezt a hosszú fejlesztési időt lehet csökkenteni.

SIL-40 automata mintaadagoló hasznos minta-előkészítési funkcióinak bemutatása.

Megnövelt analitikai hatékonyság és sokoldalú integrált adatkezelés a SIL-40 sorozat automata mintaadagolóinak kettős injektálás funkciójával.

A GC-2010 Pro készülék a rutin gázkromatográfok új generációja. Gyors fűtési és hűtési sebessége csökkenti az analízis idejét és nagyobb mintaszám mérését teszi lehetővé. A GC-2010 Plus technológiáját használva kombinálja a könnyű kezelést és a hatékony mérést kiváló érzékenység és precizitás mellett.

A korábbi évekhez hasonlóan 2020-ban is tartunk kromatográfiás tanfolyamokat, hogy ügyfeleink és partnereink tovább mélyíthessék a kromatográfiás ismereteiket.