Shimadzu LCMS-2020 egyszeres kvadrupól tömegspektrométer
Termék kategória

A kompakt LCMS-2020 tömegspektrométer gyorsabb mérést, nagyobb érzékenységet, ezzel együtt nyomnyi szennyezések gyorsabb és pontossabb meghatározását teszi lehetővé. Ha a Prominence ultra gyors LC rendszerekkel (UFLC/UFLCXR/NEXERA) kombináljuk, soha nem tapasztalt elválasztási hatékonyságot és termelékenységet érhetünk el.

Ultra gyors kapcsolási technológia

Ismeretlen komponens mérése esetén szükség van mind pozitív, mind negatív módban történő mérésre. Mivel a polaritás váltás sebessége legtöbb MS készülék esetében nagyon lassú, ultra gyors analízis szükséges a minta kétszeri injektálásához.

Az ultra gyors kapcsolási technológia (szabadalmi bejegyzés alatt) lehetővé teszi a pozitív és a negatív mód közötti váltást 15 ms alatt, így még a gyors LC csúcsok is analizálhatók mindkét módban, ezzel is növelve a hatékonyságot.

Kiváló érzékenység, különösen ultra gyors analízisek esetében

Az innovatív ion optika az új fejlesztésű Qarray® ion optikai rendszerrel kiváló érzékenységet, ismételhetőséget és linearitást biztosít, 50-300% érzékenység növekedés érhető el egyéb más egyszeres kvadrupól készülékekhez képest az általában mérendő anyagokra nézve.

Ultra gyors szkennelési technológia

Az új technológia adoptálásával elértük a 15000 amu/sec szkennelési sebességet, érzékenység vagy felbontás veszteség nélkül, még a nagy sebességű szkennelés esetén is.

Egyszerű működtetés és karbantartás

A kettős ionizációs forrás alkalmas ESI és APCI üzemmódra egyaránt. A két üzemmód közötti váltás gyors és nem szükséges semmilyen átszerelés. A kettős ionizációs forrásban a váltást a számítógépről szoftveresen végezhetjük. Ráadásul az oldószer eltávolító egység, ahol az ionok belépnek az MS-be, a vákuum megbontása nélkül cserélhető.

Csatolmány Méret
Shimadzu LCMS-2020 prospektus.pdf3.55 MB 3.55 MB

Ha tetszett, oszd meg:

Regisztráció

Miért érdemes regisztrálnia?

  • hozzáférhet védett tartalmakhoz, applikációkhoz
  • feliratkozhat szakmai hírleveleinkre, melyekben értesítjük az Ön szakterületét érintő friss hírekről
  • igénybe veheti online support szolgáltatásunkat

addRegisztrálok

Friss tartalom

Ivóvíz határérték perklorát, klorát, klorit és bromit komponensekre nagyon alacsony, µg/L (ppb) tartományban vannak, amit a hagyományos ionkromatográf rendszerekkel szinte lehetetlen elérni.

Ezek mérését ezért vagy a rendszer módosításával, vagy alternatív méréstechnikával kell végezni.

Jelen összefoglalóban néhány Shimadzu-alkalmazást mutatunk be ezen komponensek vízmintákból történő mérésére.

Az új Shimadzu Gas Selector 2030 egység bemutatása

Gáztakarékosságra és a vivőgáz-adta lehetőségek bővítésére jó megoldást kínál a Shimadzu Gas Selector 2030 egysége.

A metanol és az acetonitril szerves oldószerek, amiket a fordított fázisú folyadékkromatográfiában gyakran alkalmaznak. A fizikai-kémiai tulajdonságaik eltérnek, ezért ebben az összefoglalóban 7 kulcsfontosságú különbségüket mutatjuk be, amiket érdemes szem előtt tartani a fordított fázisú folyadékkromatográfiás alkalmazásoknál.

A gyógyszeriparban felhasznált etanol tisztaságának teljesítenie kell a gyógyszerkönyvekben rögzített minőséget, melyek közül cikkünkben a szennyezők spektrofotometriás vizsgálatának műszeres és szoftveres megoldását mutatjuk be.

A Shimadzu első LC-MS/MS készülékének a megjelenése után nem csak a hardver és a szoftver fejlesztésén dolgozik, de olyan módszercsomagok kidolgozásán is, amivel nagymértékben meg tudja könnyíteni a felhasználók dolgát. A módszercsomagok olyan költségtakarékos megoldást kínálnak, amivel ezt a hosszú fejlesztési időt lehet csökkenteni.

SIL-40 automata mintaadagoló hasznos minta-előkészítési funkcióinak bemutatása.

Megnövelt analitikai hatékonyság és sokoldalú integrált adatkezelés a SIL-40 sorozat automata mintaadagolóinak kettős injektálás funkciójával.

A GC-2010 Pro készülék a rutin gázkromatográfok új generációja. Gyors fűtési és hűtési sebessége csökkenti az analízis idejét és nagyobb mintaszám mérését teszi lehetővé. A GC-2010 Plus technológiáját használva kombinálja a könnyű kezelést és a hatékony mérést kiváló érzékenység és precizitás mellett.

A korábbi évekhez hasonlóan 2020-ban is tartunk kromatográfiás tanfolyamokat, hogy ügyfeleink és partnereink tovább mélyíthessék a kromatográfiás ismereteiket.