Shimadzu LCMS-2020 egyszeres kvadrupól tömegspektrométer
Termék kategória

A kompakt LCMS-2020 tömegspektrométer gyorsabb mérést, nagyobb érzékenységet, ezzel együtt nyomnyi szennyezések gyorsabb és pontossabb meghatározását teszi lehetővé. Ha a Prominence ultra gyors LC rendszerekkel (UFLC/UFLCXR/NEXERA) kombináljuk, soha nem tapasztalt elválasztási hatékonyságot és termelékenységet érhetünk el.

Ultra gyors kapcsolási technológia

Ismeretlen komponens mérése esetén szükség van mind pozitív, mind negatív módban történő mérésre. Mivel a polaritás váltás sebessége legtöbb MS készülék esetében nagyon lassú, ultra gyors analízis szükséges a minta kétszeri injektálásához.

Az ultra gyors kapcsolási technológia (szabadalmi bejegyzés alatt) lehetővé teszi a pozitív és a negatív mód közötti váltást 15 ms alatt, így még a gyors LC csúcsok is analizálhatók mindkét módban, ezzel is növelve a hatékonyságot.

Kiváló érzékenység, különösen ultra gyors analízisek esetében

Az innovatív ion optika az új fejlesztésű Qarray® ion optikai rendszerrel kiváló érzékenységet, ismételhetőséget és linearitást biztosít, 50-300% érzékenység növekedés érhető el egyéb más egyszeres kvadrupól készülékekhez képest az általában mérendő anyagokra nézve.

Ultra gyors szkennelési technológia

Az új technológia adoptálásával elértük a 15000 amu/sec szkennelési sebességet, érzékenység vagy felbontás veszteség nélkül, még a nagy sebességű szkennelés esetén is.

Egyszerű működtetés és karbantartás

A kettős ionizációs forrás alkalmas ESI és APCI üzemmódra egyaránt. A két üzemmód közötti váltás gyors és nem szükséges semmilyen átszerelés. A kettős ionizációs forrásban a váltást a számítógépről szoftveresen végezhetjük. Ráadásul az oldószer eltávolító egység, ahol az ionok belépnek az MS-be, a vákuum megbontása nélkül cserélhető.

Csatolmány Méret
Shimadzu LCMS-2020 prospektus.pdf3.55 MB 3.55 MB

Ha tetszett, oszd meg:

Regisztráció

Miért érdemes regisztrálnia?

  • hozzáférhet védett tartalmakhoz, applikációkhoz
  • feliratkozhat szakmai hírleveleinkre, melyekben értesítjük az Ön szakterületét érintő friss hírekről
  • igénybe veheti online support szolgáltatásunkat

addRegisztrálok

Friss tartalom

Nagy érzékenységű mérés a micro-tól a semi-micro tartományig.

A korábbi évekhez hasonlóan 2019-ben is tartunk kromatográfiás tanfolyamokat, hogy ügyfeleink és partnereink tovább mélyíthessék a kromatográfiás ismereteiket.

Megjelent a Shimadzu három új GCMS modellje: GCMS-TQ8050 NX, a GCMS-TQ8040 NX és a GCMS-QP2020 NX

Cégünk 2018 októberétől a CLAIND srl. cég gázgenerátorainak forgalmazását és szervizelését is ellátja.

Kompakt FTIR készülék, amelyet ott használhatunk, ahol szükség van rá.

A CLAM-2000 teljesen automatizált mintaelőkészítő modul az LCMS-hez a Shimadzu sokéves fejlesztésén alapuló kiterjedt véralvadási analizátor technológián alapul. Egyszerűen helyezze a vérgyűjtő vagy más csöveket a helyére, és a rendszer teljesen automatikusan végrehajtja a vér vagy más minták előkészítését LCMS elemzéshez.

A következő iparági szabvány meghatározásával az új GC-2030 intelligens funkciókat kínál a GC elemzés egyszerűvé tételéhez. A legjobb érzékenységet és a világszínvonalú precízitást biztosít. Az Advance Flow Technology bővítések támogatják a kromatográfiás elválasztást, a termelékenység növelését és a minta szerinti költségcsökkentést.