Shimadzu LCMS-8045 hármas kvadrupól tömegspektrométer
Termék kategória

Az LCMS-8045 módosított ionforrása és ütközési cella technológiája nagyobb hatékonyságot és nagyobb pontosságot és megbízhatóságot eredményez mennyiségi méréseknél. Továbbá, az ionforrás kábel és csőcsatlakozó nélküli házban van, és az elpárologtatást segítő kapillárist (desolvation capillary) a vákuum leállítása nélkül lehet kicserélni. Ez fokozott tartósságot, könnyebb karbantartást és alacsonyabb üzemeltetési költséget eredményez.

Mint a Shimadzu UFMS sorozat tagja, az LCMS-8045 is az ultragyors technológiára jellemző tulajdonságokkal rendelkezik. A pásztázási sebessége 30,000 u/sec, úgy, hogy közben megmarad a tömegpontosság. A polaritás-váltási idő 5 msec, ami miatt az eredmények

A LabSolutions szoftver speciális felhasználói igényeket elégít ki

Az LCMS-8045 készüléket a Shimadzu LabSolutions szoftver vezérli, ami egy intuitív csomag: egyszerű készülékvezérlést, változatos adatkezelést és szabályozott körülmények között történő integrálást tesz lehetővé. Számos opcióval biztosítjuk a felhasználók speciális igényeit: alkamazás-specifikus módszercsomagokkal és nyílt hozzáférésű, mennyiségi mérések kiértékelésére alkalmas szoftverrel.

Az LCMS-8045 frissíthető, úgy, mint az LCMS-8050 készülék is, LCMS-8060 készülékre, abban az esetben, ha új kihívások vagy alkalmazások miatt még nagyobb érzékenység szükséges.

Robusztus ionforrás és mintabeviteli rendszer

A Shimadzu MS interfésze nagy érzékenységű fűtött ESI ionforrás, fűtött kapilláris minta beviteli rendszert tartalmaz és saját ion átviteli optikát. Ez a kialakítás nagyon robusztus MS hatékonyságot eredményez. 12.000 plazma mintát injektáltunk 25 napon keresztül (több, mint 480 mintát naponta). A pikogramm mennyiségű alprazolam analízisének relatív szórás  3,42% volt.

Készülék detektálási határ: IDL

Az IDL az egyik mérőszáma a készülék érzékenységének. A fenti ábrán látható a rezerpin és klóramfenikol ESI+ és ESI- kromatogrammja. Az IDL érték 2,03 fg a rezerpin, és 2,09 fg a klóramfenikol esetében.

Új tervezésű ionforrás

A kábel és csövezés nélküli kialakítás egyszerűsíti az ionforrás eltávolítását, cseréjét. Egyetlen kar segítségével nyitható az egység, majd felemelésével eltávolítható. Ráadásul szerszám nélkül kiszerelhető a tű az APCI és DUIS ionforrásból, egyszerűsítve a karbantartást.

Egyszerű karbantartás

Ahogy a Shimadzu többi hármas kvadrupól rendszerének, az LCMS-8045 karbantartása is egyszerű. Az oldószer eltávolító egység (DL) és az ESI kapillár cseréje is gyors és egyszerű. Mindezen felül, a DL cseréjéhez nem kell leállítani a vákuum rendszert.

Automatikus MRM optimalizálás

Az MRM paraméterek optimalizálása az egyik legjelentősebb lépés, amennyiben mennyiségi meghatározásra alkalmas módszert készítünk hármas kvadrupól tömegspektrométerre. Az LCMS-8045 rendszer az MRM paramétereket automatikusan optimalizálja közvetlen injektálásos technikával, így bárki egyszerűen elvégezheti az optimalizálást. Természetesen az optimalizálás során kapott paramétereket megváltoztathatjuk, ha úgy ítéljük meg.

Dwell time automatikus számítása

Az optimális dwell time értékét a szoftver automatikusan számítja ki az átfedett MRM csatornák számából és a maximális loop time értékéből.

Csatolmány Méret
Shimadzu LCMS-8045 prospektus.pdf1.99 MB 1.99 MB

Ha tetszett, oszd meg:

Regisztráció

Miért érdemes regisztrálnia?

  • hozzáférhet védett tartalmakhoz, applikációkhoz
  • feliratkozhat szakmai hírleveleinkre, melyekben értesítjük az Ön szakterületét érintő friss hírekről
  • igénybe veheti online support szolgáltatásunkat

addRegisztrálok

Friss tartalom

Nagy érzékenységű mérés a micro-tól a semi-micro tartományig.

A korábbi évekhez hasonlóan 2019-ben is tartunk kromatográfiás tanfolyamokat, hogy ügyfeleink és partnereink tovább mélyíthessék a kromatográfiás ismereteiket.

Megjelent a Shimadzu három új GCMS modellje: GCMS-TQ8050 NX, a GCMS-TQ8040 NX és a GCMS-QP2020 NX

Cégünk 2018 októberétől a CLAIND srl. cég gázgenerátorainak forgalmazását és szervizelését is ellátja.

Kompakt FTIR készülék, amelyet ott használhatunk, ahol szükség van rá.

A CLAM-2000 teljesen automatizált mintaelőkészítő modul az LCMS-hez a Shimadzu sokéves fejlesztésén alapuló kiterjedt véralvadási analizátor technológián alapul. Egyszerűen helyezze a vérgyűjtő vagy más csöveket a helyére, és a rendszer teljesen automatikusan végrehajtja a vér vagy más minták előkészítését LCMS elemzéshez.

A következő iparági szabvány meghatározásával az új GC-2030 intelligens funkciókat kínál a GC elemzés egyszerűvé tételéhez. A legjobb érzékenységet és a világszínvonalú precízitást biztosít. Az Advance Flow Technology bővítések támogatják a kromatográfiás elválasztást, a termelékenység növelését és a minta szerinti költségcsökkentést.