Shimadzu LCMS-8050 hármas kvadrupól tömegspektrométer
Termék kategória

A nagy hatékonyságú LCMS-8050 hármas kvadrupól tömegspektrométer felülmúl minden elképzelést, újradefiniálva a nagy érzékenységet és a nagy sebességű analízist.

Nagy érzékenységű analízis nagy sebességgel 

Több komponensű analízis gyors végrehajtása 

Szimultán mennyiségi és minőségi analízis

Fűtött ESI ionforrás

A deszolvációs hatékonyság növelése érdekében, az új tervezésű fűtött ESI ionforrás a porlasztást magas hőmérsékletű gázzal végzi, elősegítve a nagyobb cseppek deszolvatációját és könnyebb ionizációját. Ez a fejlesztés nagy érzékenységű analízist tesz lehetővé a vizsgálandó komponensek széles tartományában.

Kiváló reprodukálhatóság attogramm szinten is

Az érzékenység és reprodukálhatóság alapvető fontosságú a mennyiségi meghatározáskor alacsony tartományban. Az LCMS-8050 hármas kvadrupól tömegspektrométerrel nagy pontosságú mennyiségi analízis érhető le nyomnyi mennyiségek meghatározásakor komplex mátrixban.

Polaritás váltás 5 ms alatt

Az LCMS-8050 egyedi nagyfeszültségű tápellátó technológiát alkalmaz a nagy sebességű, 5 ms alatti, polaritás váltáshoz. Az LCMS-8050 készülék az egyetlen, amelynél az ion intenzitás nem változik a polaritás váltás során még nagy sebességű analízis esetén sem. Kiválóan alkalmas UHPLC elválasztások esetén is, ahol maximum 2-3 másodperc széles csúcsok alapján kell mennyiségi maghatározást végezni.

Synchronized Survey Scan (SSS)

Az SSS funkció lehetőséget biztosít MRM vizsgálat kombinálására más szkennelési módokkal. Ez rendkívül hasznos lehet abban az esetben, ha részletes minőségi információ szükséges a mennyiségi adatszerzés során detektál komponensről. Ezer esemény állítható be egy módszerben. Lehetőség van az optimális ütközési energia beállítására minden egyes komponenshez annak érdekében, hogy minőségi információt is kapjunk.

Egyszerű karbantartás

Ahogy a Shimadzu többi hármas kvadrupól rendszerének, az LCMS-8050 karbantartása is egyszerű. Az oldószer eltávolító egység (DL) és az ESI kapillár cseréje is gyors és egyszerű. Mindezen felül, a DL cseréjéhez nem kell leállítani a vákuum rendszert.

Ha tetszett, oszd meg:

Regisztráció

Miért érdemes regisztrálnia?

  • hozzáférhet védett tartalmakhoz, applikációkhoz
  • feliratkozhat szakmai hírleveleinkre, melyekben értesítjük az Ön szakterületét érintő friss hírekről
  • igénybe veheti online support szolgáltatásunkat

addRegisztrálok

Friss tartalom

Nagy érzékenységű mérés a micro-tól a semi-micro tartományig.

A korábbi évekhez hasonlóan 2019-ben is tartunk kromatográfiás tanfolyamokat, hogy ügyfeleink és partnereink tovább mélyíthessék a kromatográfiás ismereteiket.

Megjelent a Shimadzu három új GCMS modellje: GCMS-TQ8050 NX, a GCMS-TQ8040 NX és a GCMS-QP2020 NX

Cégünk 2018 októberétől a CLAIND srl. cég gázgenerátorainak forgalmazását és szervizelését is ellátja.

Kompakt FTIR készülék, amelyet ott használhatunk, ahol szükség van rá.

A CLAM-2000 teljesen automatizált mintaelőkészítő modul az LCMS-hez a Shimadzu sokéves fejlesztésén alapuló kiterjedt véralvadási analizátor technológián alapul. Egyszerűen helyezze a vérgyűjtő vagy más csöveket a helyére, és a rendszer teljesen automatikusan végrehajtja a vér vagy más minták előkészítését LCMS elemzéshez.

A következő iparági szabvány meghatározásával az új GC-2030 intelligens funkciókat kínál a GC elemzés egyszerűvé tételéhez. A legjobb érzékenységet és a világszínvonalú precízitást biztosít. Az Advance Flow Technology bővítések támogatják a kromatográfiás elválasztást, a termelékenység növelését és a minta szerinti költségcsökkentést.