Shimadzu LCMS-8050 hármas kvadrupól tömegspektrométer
Termék kategória

A nagy hatékonyságú LCMS-8050 hármas kvadrupól tömegspektrométer felülmúl minden elképzelést, újradefiniálva a nagy érzékenységet és a nagy sebességű analízist.

Nagy érzékenységű analízis nagy sebességgel 

Több komponensű analízis gyors végrehajtása 

Szimultán mennyiségi és minőségi analízis

Fűtött ESI ionforrás

A deszolvációs hatékonyság növelése érdekében, az új tervezésű fűtött ESI ionforrás a porlasztást magas hőmérsékletű gázzal végzi, elősegítve a nagyobb cseppek deszolvatációját és könnyebb ionizációját. Ez a fejlesztés nagy érzékenységű analízist tesz lehetővé a vizsgálandó komponensek széles tartományában.

Kiváló reprodukálhatóság attogramm szinten is

Az érzékenység és reprodukálhatóság alapvető fontosságú a mennyiségi meghatározáskor alacsony tartományban. Az LCMS-8050 hármas kvadrupól tömegspektrométerrel nagy pontosságú mennyiségi analízis érhető le nyomnyi mennyiségek meghatározásakor komplex mátrixban.

Polaritás váltás 5 ms alatt

Az LCMS-8050 egyedi nagyfeszültségű tápellátó technológiát alkalmaz a nagy sebességű, 5 ms alatti, polaritás váltáshoz. Az LCMS-8050 készülék az egyetlen, amelynél az ion intenzitás nem változik a polaritás váltás során még nagy sebességű analízis esetén sem. Kiválóan alkalmas UHPLC elválasztások esetén is, ahol maximum 2-3 másodperc széles csúcsok alapján kell mennyiségi maghatározást végezni.

Synchronized Survey Scan (SSS)

Az SSS funkció lehetőséget biztosít MRM vizsgálat kombinálására más szkennelési módokkal. Ez rendkívül hasznos lehet abban az esetben, ha részletes minőségi információ szükséges a mennyiségi adatszerzés során detektál komponensről. Ezer esemény állítható be egy módszerben. Lehetőség van az optimális ütközési energia beállítására minden egyes komponenshez annak érdekében, hogy minőségi információt is kapjunk.

Egyszerű karbantartás

Ahogy a Shimadzu többi hármas kvadrupól rendszerének, az LCMS-8050 karbantartása is egyszerű. Az oldószer eltávolító egység (DL) és az ESI kapillár cseréje is gyors és egyszerű. Mindezen felül, a DL cseréjéhez nem kell leállítani a vákuum rendszert.

Ha tetszett, oszd meg:

Regisztráció

Miért érdemes regisztrálnia?

  • hozzáférhet védett tartalmakhoz, applikációkhoz
  • feliratkozhat szakmai hírleveleinkre, melyekben értesítjük az Ön szakterületét érintő friss hírekről
  • igénybe veheti online support szolgáltatásunkat

addRegisztrálok

Friss tartalom

Ivóvíz határérték perklorát, klorát, klorit és bromit komponensekre nagyon alacsony, µg/L (ppb) tartományban vannak, amit a hagyományos ionkromatográf rendszerekkel szinte lehetetlen elérni.

Ezek mérését ezért vagy a rendszer módosításával, vagy alternatív méréstechnikával kell végezni.

Jelen összefoglalóban néhány Shimadzu-alkalmazást mutatunk be ezen komponensek vízmintákból történő mérésére.

Az új Shimadzu Gas Selector 2030 egység bemutatása

Gáztakarékosságra és a vivőgáz-adta lehetőségek bővítésére jó megoldást kínál a Shimadzu Gas Selector 2030 egysége.

A metanol és az acetonitril szerves oldószerek, amiket a fordított fázisú folyadékkromatográfiában gyakran alkalmaznak. A fizikai-kémiai tulajdonságaik eltérnek, ezért ebben az összefoglalóban 7 kulcsfontosságú különbségüket mutatjuk be, amiket érdemes szem előtt tartani a fordított fázisú folyadékkromatográfiás alkalmazásoknál.

A gyógyszeriparban felhasznált etanol tisztaságának teljesítenie kell a gyógyszerkönyvekben rögzített minőséget, melyek közül cikkünkben a szennyezők spektrofotometriás vizsgálatának műszeres és szoftveres megoldását mutatjuk be.

A Shimadzu első LC-MS/MS készülékének a megjelenése után nem csak a hardver és a szoftver fejlesztésén dolgozik, de olyan módszercsomagok kidolgozásán is, amivel nagymértékben meg tudja könnyíteni a felhasználók dolgát. A módszercsomagok olyan költségtakarékos megoldást kínálnak, amivel ezt a hosszú fejlesztési időt lehet csökkenteni.

SIL-40 automata mintaadagoló hasznos minta-előkészítési funkcióinak bemutatása.

Megnövelt analitikai hatékonyság és sokoldalú integrált adatkezelés a SIL-40 sorozat automata mintaadagolóinak kettős injektálás funkciójával.

A GC-2010 Pro készülék a rutin gázkromatográfok új generációja. Gyors fűtési és hűtési sebessége csökkenti az analízis idejét és nagyobb mintaszám mérését teszi lehetővé. A GC-2010 Plus technológiáját használva kombinálja a könnyű kezelést és a hatékony mérést kiváló érzékenység és precizitás mellett.

A korábbi évekhez hasonlóan 2020-ban is tartunk kromatográfiás tanfolyamokat, hogy ügyfeleink és partnereink tovább mélyíthessék a kromatográfiás ismereteiket.