Folyadékkromatográfia.

Product list

i-Series Plus

A Shimadzu i-Series termékcsalád lefedi a hagyományostól az ultra gyors folyadékkromatográfiáig terjedő területet, a Prominence-i és Nexera-i készülékekkel.

LC-20 Prominence

A HPLC rendszereket jelenleg nagyon sok területen használják. Nagyobb megbízhatóságú adatok, nagyobb hatékonyságú teljes analízis folyamatok szükségesek a gyorsabb gyógyszerfejlesztéshez, a jobb élelmiszer biztonsághoz és a magasabb szintű környezetvédelmi előírásokhoz.

NEXERA Bio

A Nexera Bio egy biokompatibilis UHPLC rendszer, amely ugyanolyan kiváló megbízhatóságot, robusztusságot és bővíthetőséget kínál, mint a zászlóshajó Nexera UHPLC rendszerek.

Nexera LC-40

ÚJ KÉPESSÉGEK, ÚJ MEGJELENÉSEK 
  
•    Az intelligencia új szintje
•    A hatékonyság új szintje
•    A dizájn új szintje

NEXERA METHOD SCOUTING

A Nexera Method Scuoting egy automata módszerfejlesztő rendszer, amelyben akár 6 oszlop és 8 eluens is elhelyezhető, alkalmas automatikus váltásra az oszlopok és az eluensek 96 kombinációja között.

NEXERA Mikros

A nano felett és túl

NEXERA MP

Annak érdekében, hogy meggyorsítsuk a kutatás-fejlesztés ütemét az olyan területeken, mint a farmakokinetika (gyógyszergyártás), nagyszámú minta gyors és pontos mérése fokozottan szükséges.

NEXERA MX

Hagyományos analízis során számos folyamatot megy végbe, mint oszlop mosás, ekvilibrálás a kezdő eluens összetétellel és a következő minta injektálása az automata mintaadagolóval.

NEXERA QUATERNARY

A Nexera Quaternary rendszer magában foglalja az alacsony gradiens képzést és a minimális gradiens késleltetést, 4 különböző oldószer 1300 baron történő alacsony nyomású gradiens képzésével.

NEXERA SR

A Nexera SR rendszer maximális érzékenységet és felbontást biztosít, elsősorban UHPLC mérésekhez ajánlott.

Főbb jellemzők:

- 1300 bar maximális nyomás.

- Bináris nagy nyomású gradiens.

- i-PDeA funkció

- i-DReC funkció

NEXERA UC

A NEXERA UC SFE – SFC – MS platform egyesíti a gyors és egyszerű on-line mintaelőkészítést a legkorszerűbb kromatográfiás analízissel és nagy érzékenységű detektálással.

NEXERA UHPLC/HPLC

A Nexera X2 kiváló hatékonyságot és élvonalbeli funkciókat kínál azáltal, hogy moduláris rendszert biztosít az LC-30AD szivattyúval, a SIL-30AC/MP automata mintaadagolóval és a CTO-20AC/CTO-30A oszloptermosztáttal, miközben új funkciókat tesz elérhetővé, mint az oldószer keverés, támogatva a felh

NEXERA X2

Az egyetlen kompromisszum nélküli UHPLC rendszer.

NEXERA XR

A Nexera XR rendszer kiváló érzékenységet és felbontást biztosít HPLC és UHPLC mérésekhez.

Főbb jellemzők:

Nexera-i MT

Az i-Series új Nexera-i MT rendszere egyszerűvé teszi a módszerek átadását a különböző HPLC és UHPLC rendszerek között.

Preparatív LC

A Shimadzu szerte a világon több mint 2000 preparatív HPLC rendszert helyezett üzembe és továbbra is elkötelezett amellett, hogy az elválasztást gyorsabbá és hatékonyabbá, valamint a technikát költséghatékonyabbá tegye.

Ha tetszett, oszd meg:

Regisztráció

Miért érdemes regisztrálnia?

  • hozzáférhet védett tartalmakhoz, applikációkhoz
  • feliratkozhat szakmai hírleveleinkre, melyekben értesítjük az Ön szakterületét érintő friss hírekről
  • igénybe veheti online support szolgáltatásunkat

addRegisztrálok

Friss tartalom

A korábbi évekhez hasonlóan 2020-ban is tartunk kromatográfiás tanfolyamokat, hogy ügyfeleink és partnereink tovább mélyíthessék a kromatográfiás ismereteiket.

Nagy érzékenységű mérés a micro-tól a semi-micro tartományig.

Megjelent a Shimadzu három új GCMS modellje: GCMS-TQ8050 NX, a GCMS-TQ8040 NX és a GCMS-QP2020 NX

Cégünk 2018 októberétől a CLAIND srl. cég gázgenerátorainak forgalmazását és szervizelését is ellátja.

Kompakt FTIR készülék, amelyet ott használhatunk, ahol szükség van rá.

A CLAM-2000 teljesen automatizált mintaelőkészítő modul az LCMS-hez a Shimadzu sokéves fejlesztésén alapuló kiterjedt véralvadási analizátor technológián alapul. Egyszerűen helyezze a vérgyűjtő vagy más csöveket a helyére, és a rendszer teljesen automatikusan végrehajtja a vér vagy más minták előkészítését LCMS elemzéshez.

A következő iparági szabvány meghatározásával az új GC-2030 intelligens funkciókat kínál a GC elemzés egyszerűvé tételéhez. A legjobb érzékenységet és a világszínvonalú precízitást biztosít. Az Advance Flow Technology bővítések támogatják a kromatográfiás elválasztást, a termelékenység növelését és a minta szerinti költségcsökkentést.