LC-20 Prominence
Termék kategória

A HPLC rendszereket jelenleg nagyon sok területen használják. Nagyobb megbízhatóságú adatok, nagyobb hatékonyságú teljes analízis folyamatok szükségesek a gyorsabb gyógyszerfejlesztéshez, a jobb élelmiszer biztonsághoz és a magasabb szintű környezetvédelmi előírásokhoz. Sok esetben szükséges LCMS technika az analízishez, amely technika megköveteli az olyan ún. front-end HPLC készüléket, amely kiváló hatékonyságú oldószerszállítást kínál szemi mikro tartományban és alacsony keresztszennyezésű automata injektorral rendelkezik. A Shimadzu LC-20 Prominence HPLC kielégíti ezeket a követelményeket a piacon egyedüli gyors minta injektálásával, a nagy érzékenységű detektálással és összességében olyan hatékonyságot kínál, amely túlhaladja a jelenlegi általános HPLC technológiát.
 

Nagy sebességű injektálás

Csupán 10 másodperc (10uL injektálás esetén) szükséges a minta injektáláshoz. A injektor tű nagy sebességű függőleges mozgatása lehetővé teszi az ultra nagy sebességű mintakezelést, amely a hagyományos automata mintaadagolókkal elképzelhetetlen volt. Gyors oszlopokkal kombinálva valóban percen belüli elválasztást tesz lehetővé.

Nagy számú mintakezelés mintatartó váltóval (Rack Changer)

A SIL-20A/C automata mintaadagoló akár 768 minta kezelésére alkalmas. A mintatartó váltó egy választható opció, amely alkalmas akár 12 mintatartó kezelésére.

Teljes automatizáltság

Az egyes modulok harmonikus kombinációja teszi lehetővé az összes folyamat automatikus végrehajtását, beleértve az analízis folyamatát a készülék elindításától kezdve egészen a leállításig. Egyszerűen készítsük el a mozgó fázist és a mintákat és indítsuk el a rendszert. Ez a folyamat jelentős mértékben csökkenti a felhasználó analízis indításra szánt idejét.

Az automatikus analízis folyamat tartalmazza: a készülék elindítását és megállítását meghatározott időben, mozgó fázis váltást (purge), alapvonal stabilitás automatikus ellenőrzését, oszlop mosást és hűtést, minta injektálást.

Öndiagnózis

A készülék folyamatosan monitorozza a működési állapotát, ha bármilyen probléma fordul elő, a készülék értesítést ad és megpróbálja elhárítani. Amennyiben például a nyomás egy adott érték alá esik az analízis során, a problémát észlelve, végrehajt egy purge folyamatot és a normális állapot visszaállítása után megismételi az analízist. A működési hatékonyság megbízhatósága jelentős mértékben növekedett a diagnosztikai funkciók széles választékával.

Automatikus ellenőrzés kiterjed: mozgó fázis mennyisége, zaj/drift ellenőrzés, minta érzékelés az automata mintaadagolóban.

Nagy érzékenység és széles linearitás

Az SPD-20A UV-látható detektor kategóriájában az egyik legjobb érzékenységgel (0.5 x 10(-5)AU) és linearitással (2,5 AU) rendelkezik, az elektronikus zaj kiküszöbölése és a hőmérséklet kontrollált detektor cella következtében. Ez a hatékonyság ideális a napi szükségletekhez és kimondottan alkalmas nagy érzékenységű szennyezés mennyiségi meghatározáshoz. Az SPD-M20A diódasoros detektor érzékenységi szintje (0.6 x 10(-5) AU ) közel azonos az UV-látható detektoréval.

Közel nullára csökkentett keresztszennyezés

A minta komponensek adszorpcióját abszolút minimumra csökkentettük a minta fecskendő speciális kialakításával és a fecskendő tömítés valamint az áramlási útvonalban használt anyagok újragondolásával. Ennek eredményeképpen a keresztszennyezés gyakorlatilag nulla. Nagyobb pontosságot sikerült elérni nagy hatékonyságú minta bemérő rendszerrel, amellyel nagy pontossággal tudjuk a mintát bemérni.

Az analízis stabilitása

Az SPD-20A/20AV és az SPD-M20A detektorok hőmérséklet kontrollált cellával rendelkeznek alapkivitelben. Ez biztosítja az alapvonal stabilitását és az analízis megbízhatóságát.

Csatolmány Méret
LC-20 Prominence prospektus4.27 MB 4.27 MB

Ha tetszett, oszd meg:

Regisztráció

Miért érdemes regisztrálnia?

  • hozzáférhet védett tartalmakhoz, applikációkhoz
  • feliratkozhat szakmai hírleveleinkre, melyekben értesítjük az Ön szakterületét érintő friss hírekről
  • igénybe veheti online support szolgáltatásunkat

addRegisztrálok

Friss tartalom

Nagy érzékenységű mérés a micro-tól a semi-micro tartományig.

A korábbi évekhez hasonlóan 2019-ben is tartunk kromatográfiás tanfolyamokat, hogy ügyfeleink és partnereink tovább mélyíthessék a kromatográfiás ismereteiket.

Megjelent a Shimadzu három új GCMS modellje: GCMS-TQ8050 NX, a GCMS-TQ8040 NX és a GCMS-QP2020 NX

Cégünk 2018 októberétől a CLAIND srl. cég gázgenerátorainak forgalmazását és szervizelését is ellátja.

Kompakt FTIR készülék, amelyet ott használhatunk, ahol szükség van rá.

A CLAM-2000 teljesen automatizált mintaelőkészítő modul az LCMS-hez a Shimadzu sokéves fejlesztésén alapuló kiterjedt véralvadási analizátor technológián alapul. Egyszerűen helyezze a vérgyűjtő vagy más csöveket a helyére, és a rendszer teljesen automatikusan végrehajtja a vér vagy más minták előkészítését LCMS elemzéshez.

A következő iparági szabvány meghatározásával az új GC-2030 intelligens funkciókat kínál a GC elemzés egyszerűvé tételéhez. A legjobb érzékenységet és a világszínvonalú precízitást biztosít. Az Advance Flow Technology bővítések támogatják a kromatográfiás elválasztást, a termelékenység növelését és a minta szerinti költségcsökkentést.