Nexra-i MT
Termék kategória

Az i-Series új Nexera-i MT rendszere egyszerűvé teszi a módszerek átadását a különböző HPLC és UHPLC rendszerek között. A magas szintű termék minőség fenntartásához elengedhetetlen a minőség ellenőrző folyadékkromatográfiás módszerek különböző HPLC készülékeken történő reprodukálhatósága. A Nexera-i MT egyedülálló reprodukálhatóságot kínál különböző rendszerek között, amelyek eltérő késleltetési térfogattal rendelkeznek. A minőség ellenőrzés számára (amely használ mind HPLC-s mind UHPLC-s módszereket), elengedhetetlen a gyors-hagyományos és hagyományos-gyors rendszerekre való átállás, ebben is hatékony megoldást nyújt az i-Series új készüléke. A Nexera-i MT a felhasználóbarát i-Series rendszerén alapul, de maximálisan kihasználja annak hatékonyságát és megbízhatóságát, rugalmasságát a felhasználói által fejlesztett módszerek transzferálásában.

A meglévő analitikai készülék i-series-re cserélése drámaian megnöveli az analitikai eredmények megbízhatóságát és stabilitását, ugyanakkor megbízható módszer transzferálást biztosít. Az i-Series lecsökkenti az időt és az oszlop cserével, illetve módszer váltásokkal járó bajlódást, kiváló rendszerről rendszerre reprodukálhatóságot biztosít, és megnöveli az adat kompatibilitást laboratóriumok között. Ideális analitikai környezetet biztosít a módszer fejlesztésre, a jobb elválasztásra és a gyorsabb analízisre.

ACTO funkció optimális transzfert biztosít, egyszerűen

Az Egyesült Államok gyógyszerkönyvének kromatográfiáról szóló általános fejezete <621> engedélyezi a gradiens indítása előtt egy izokratikus szakasz beépítés a módszerbe. A Nexera-i MT ACTO (analitikai körülmények transzferálása és optimalizálása) funkciója lehetővé teszi ennek az izokratikus szakasz idejének a beállítását, így a módszerek használhatóak különböző rendszereken, melyek különböző késleltetési térfogattal rendelkeznek anélkül, hogy a gradiens idő programon változtatni kellene.

Módszer transzferálás gomb nyomásra—ACTO funkció

Az ACTO funkcióval HPLC módszert alakíthatunk UHPLC módszerré. Csupán a meglévő készüléken készített módszer betöltésével, a használt oszlopra vonatkozó információ bevitelével az optimalizált UHPLC módszer máris rendelkezésre áll a gyors analízishez. Az egyik áramlási útvonal kiválasztásával, az ACTO funkció transzferálja a módszert UHPLC-ről HPLC-re is.

Csatolmány Méret
NEXERA-i MT PROSPEKTUS.pdf2.13 MB 2.13 MB

Ha tetszett, oszd meg:

Regisztráció

Miért érdemes regisztrálnia?

  • hozzáférhet védett tartalmakhoz, applikációkhoz
  • feliratkozhat szakmai hírleveleinkre, melyekben értesítjük az Ön szakterületét érintő friss hírekről
  • igénybe veheti online support szolgáltatásunkat

addRegisztrálok

Friss tartalom

Nagy érzékenységű mérés a micro-tól a semi-micro tartományig.

A korábbi évekhez hasonlóan 2019-ben is tartunk kromatográfiás tanfolyamokat, hogy ügyfeleink és partnereink tovább mélyíthessék a kromatográfiás ismereteiket.

Megjelent a Shimadzu három új GCMS modellje: GCMS-TQ8050 NX, a GCMS-TQ8040 NX és a GCMS-QP2020 NX

Cégünk 2018 októberétől a CLAIND srl. cég gázgenerátorainak forgalmazását és szervizelését is ellátja.

Kompakt FTIR készülék, amelyet ott használhatunk, ahol szükség van rá.

A CLAM-2000 teljesen automatizált mintaelőkészítő modul az LCMS-hez a Shimadzu sokéves fejlesztésén alapuló kiterjedt véralvadási analizátor technológián alapul. Egyszerűen helyezze a vérgyűjtő vagy más csöveket a helyére, és a rendszer teljesen automatikusan végrehajtja a vér vagy más minták előkészítését LCMS elemzéshez.

A következő iparági szabvány meghatározásával az új GC-2030 intelligens funkciókat kínál a GC elemzés egyszerűvé tételéhez. A legjobb érzékenységet és a világszínvonalú precízitást biztosít. Az Advance Flow Technology bővítések támogatják a kromatográfiás elválasztást, a termelékenység növelését és a minta szerinti költségcsökkentést.