Nexra-i MT
Termék kategória

Az i-Series új Nexera-i MT rendszere egyszerűvé teszi a módszerek átadását a különböző HPLC és UHPLC rendszerek között. A magas szintű termék minőség fenntartásához elengedhetetlen a minőség ellenőrző folyadékkromatográfiás módszerek különböző HPLC készülékeken történő reprodukálhatósága. A Nexera-i MT egyedülálló reprodukálhatóságot kínál különböző rendszerek között, amelyek eltérő késleltetési térfogattal rendelkeznek. A minőség ellenőrzés számára (amely használ mind HPLC-s mind UHPLC-s módszereket), elengedhetetlen a gyors-hagyományos és hagyományos-gyors rendszerekre való átállás, ebben is hatékony megoldást nyújt az i-Series új készüléke. A Nexera-i MT a felhasználóbarát i-Series rendszerén alapul, de maximálisan kihasználja annak hatékonyságát és megbízhatóságát, rugalmasságát a felhasználói által fejlesztett módszerek transzferálásában.

A meglévő analitikai készülék i-series-re cserélése drámaian megnöveli az analitikai eredmények megbízhatóságát és stabilitását, ugyanakkor megbízható módszer transzferálást biztosít. Az i-Series lecsökkenti az időt és az oszlop cserével, illetve módszer váltásokkal járó bajlódást, kiváló rendszerről rendszerre reprodukálhatóságot biztosít, és megnöveli az adat kompatibilitást laboratóriumok között. Ideális analitikai környezetet biztosít a módszer fejlesztésre, a jobb elválasztásra és a gyorsabb analízisre.

ACTO funkció optimális transzfert biztosít, egyszerűen

Az Egyesült Államok gyógyszerkönyvének kromatográfiáról szóló általános fejezete <621> engedélyezi a gradiens indítása előtt egy izokratikus szakasz beépítés a módszerbe. A Nexera-i MT ACTO (analitikai körülmények transzferálása és optimalizálása) funkciója lehetővé teszi ennek az izokratikus szakasz idejének a beállítását, így a módszerek használhatóak különböző rendszereken, melyek különböző késleltetési térfogattal rendelkeznek anélkül, hogy a gradiens idő programon változtatni kellene.

Módszer transzferálás gomb nyomásra—ACTO funkció

Az ACTO funkcióval HPLC módszert alakíthatunk UHPLC módszerré. Csupán a meglévő készüléken készített módszer betöltésével, a használt oszlopra vonatkozó információ bevitelével az optimalizált UHPLC módszer máris rendelkezésre áll a gyors analízishez. Az egyik áramlási útvonal kiválasztásával, az ACTO funkció transzferálja a módszert UHPLC-ről HPLC-re is.

Csatolmány Méret
NEXERA-i MT PROSPEKTUS.pdf2.13 MB 2.13 MB

Ha tetszett, oszd meg:

Regisztráció

Miért érdemes regisztrálnia?

  • hozzáférhet védett tartalmakhoz, applikációkhoz
  • feliratkozhat szakmai hírleveleinkre, melyekben értesítjük az Ön szakterületét érintő friss hírekről
  • igénybe veheti online support szolgáltatásunkat

addRegisztrálok

Friss tartalom

Ivóvíz határérték perklorát, klorát, klorit és bromit komponensekre nagyon alacsony, µg/L (ppb) tartományban vannak, amit a hagyományos ionkromatográf rendszerekkel szinte lehetetlen elérni.

Ezek mérését ezért vagy a rendszer módosításával, vagy alternatív méréstechnikával kell végezni.

Jelen összefoglalóban néhány Shimadzu-alkalmazást mutatunk be ezen komponensek vízmintákból történő mérésére.

Az új Shimadzu Gas Selector 2030 egység bemutatása

Gáztakarékosságra és a vivőgáz-adta lehetőségek bővítésére jó megoldást kínál a Shimadzu Gas Selector 2030 egysége.

A metanol és az acetonitril szerves oldószerek, amiket a fordított fázisú folyadékkromatográfiában gyakran alkalmaznak. A fizikai-kémiai tulajdonságaik eltérnek, ezért ebben az összefoglalóban 7 kulcsfontosságú különbségüket mutatjuk be, amiket érdemes szem előtt tartani a fordított fázisú folyadékkromatográfiás alkalmazásoknál.

A gyógyszeriparban felhasznált etanol tisztaságának teljesítenie kell a gyógyszerkönyvekben rögzített minőséget, melyek közül cikkünkben a szennyezők spektrofotometriás vizsgálatának műszeres és szoftveres megoldását mutatjuk be.

A Shimadzu első LC-MS/MS készülékének a megjelenése után nem csak a hardver és a szoftver fejlesztésén dolgozik, de olyan módszercsomagok kidolgozásán is, amivel nagymértékben meg tudja könnyíteni a felhasználók dolgát. A módszercsomagok olyan költségtakarékos megoldást kínálnak, amivel ezt a hosszú fejlesztési időt lehet csökkenteni.

SIL-40 automata mintaadagoló hasznos minta-előkészítési funkcióinak bemutatása.

Megnövelt analitikai hatékonyság és sokoldalú integrált adatkezelés a SIL-40 sorozat automata mintaadagolóinak kettős injektálás funkciójával.

A GC-2010 Pro készülék a rutin gázkromatográfok új generációja. Gyors fűtési és hűtési sebessége csökkenti az analízis idejét és nagyobb mintaszám mérését teszi lehetővé. A GC-2010 Plus technológiáját használva kombinálja a könnyű kezelést és a hatékony mérést kiváló érzékenység és precizitás mellett.

A korábbi évekhez hasonlóan 2020-ban is tartunk kromatográfiás tanfolyamokat, hogy ügyfeleink és partnereink tovább mélyíthessék a kromatográfiás ismereteiket.