Nexera Method Scouting
Termék kategória

A Nexera Method Scuoting egy automata módszerfejlesztő rendszer, amelyben akár 6 oszlop és 8 eluens is elhelyezhető, alkalmas automatikus váltásra az oszlopok és az eluensek 96 kombinációja között. Ez azt jelenti, hogy az adatszerzés megtörténhet éjszaka, ami tipikusan állásidő, a kiértékelés másnap, így nagy hatékonyságú módszer fejlesztést tesz lehetővé.

Nexera Method Scouting

Nem csak automata adatszerzés

A Nexera Method Scouting nem csak az előkészítéssel járó munkaórákat csökkenti, hanem segít elkerülni az emberi hibákat, amelyek a módszer fájlok és szekvenciák beállításánál előfordulhatnak. Tekintettel arra, hogy akár 6 oszlopot, 8 különböző eluenst és 10 különböző gradiens beállítást használhatunk, ez potenciálisan 960 különböző kombinációt jelent. A mószer fájlok és szekvencia kézi beállítása nem csak időigényes, de véletlen hibákat is okozhat.

Az oldószer keverési arányok szintén a grafikai felületen állítható be kényelmesen.

A megfelelő konfigurációval akár HPLC és UHPLC körülmények között is kereshetjük a megfelelő elválasztási módszert.

Ha tetszett, oszd meg:

Regisztráció

Miért érdemes regisztrálnia?

  • hozzáférhet védett tartalmakhoz, applikációkhoz
  • feliratkozhat szakmai hírleveleinkre, melyekben értesítjük az Ön szakterületét érintő friss hírekről
  • igénybe veheti online support szolgáltatásunkat

addRegisztrálok

Friss tartalom

Nagy érzékenységű mérés a micro-tól a semi-micro tartományig.

A korábbi évekhez hasonlóan 2019-ben is tartunk kromatográfiás tanfolyamokat, hogy ügyfeleink és partnereink tovább mélyíthessék a kromatográfiás ismereteiket.

Megjelent a Shimadzu három új GCMS modellje: GCMS-TQ8050 NX, a GCMS-TQ8040 NX és a GCMS-QP2020 NX

Cégünk 2018 októberétől a CLAIND srl. cég gázgenerátorainak forgalmazását és szervizelését is ellátja.

Kompakt FTIR készülék, amelyet ott használhatunk, ahol szükség van rá.

A CLAM-2000 teljesen automatizált mintaelőkészítő modul az LCMS-hez a Shimadzu sokéves fejlesztésén alapuló kiterjedt véralvadási analizátor technológián alapul. Egyszerűen helyezze a vérgyűjtő vagy más csöveket a helyére, és a rendszer teljesen automatikusan végrehajtja a vér vagy más minták előkészítését LCMS elemzéshez.

A következő iparági szabvány meghatározásával az új GC-2030 intelligens funkciókat kínál a GC elemzés egyszerűvé tételéhez. A legjobb érzékenységet és a világszínvonalú precízitást biztosít. Az Advance Flow Technology bővítések támogatják a kromatográfiás elválasztást, a termelékenység növelését és a minta szerinti költségcsökkentést.