Nexera Mikros
Termék kategória

A nano felett és túl

A készülék nagy érzékenységű mérést nyújt a a micro-tól a semi-micro tartományig.

A semi-micro kompatibilis LCMS rendszerekhez képest, amelyek 100 μl/perc és 500 μl/perc közötti áramlási sebesség tartományban működnek, a Nexera Mikros a célkomponensek nagyobb érzékenységű kimutatását teszi lehetővé. A nano áramlási sebességgel kompatibilis LCMS rendszerekhez képest, amelyeknél az áramlási sebesség tipikusan az 1 μl/perc és 100 μl / perc között van, a készülék rövidebb elemzési időt és nagyobb megbízhatóságot biztosít, kisebb csúcszélesedést, mindezt az UF-Link segítségével, amely lehetővé teszi az egy gombos csatlakozást és leválasztást az LCMS ionizációs interfész és az analitikai oszlopok között.

Nexera ™ Mikros és nSMOL ™ antitest BA készlet

Az nSMOLegy szabadalmaztatott, úttörő eljárás, amely lehetővé teszi az antitestek Fab régiójának szelektív proteolízisét tripszin-immobilizált nanorészecskék alkalmazásával. A Fab-eredetű peptideket nagy érzékenységű tömegspektrométeren mértük MRM-méréssel. A Nexera Mikros rendszerrel 12-szer nagyobb jelintenzitást értünk el, mint a hagyományos rendszerekkel. A megfelelő alsó határérték 0,025 μg/ml, jó linearitással. A Nexera Mikros rendszer ideális ultra kis mennyiségek LCMS-el történő kvantitatív meghatározásához.

A következő példa plazma mintából származó antitest elemzését mutatja be. A trastuzumab tartalmú plazmát előkezeltük nSMOL Antibody BA Kit-el. A trastuzumabelemzése során a Nexera Mikros dinamikus tartománya 0,00763 - 62,5 μg / ml, a linearitás R2> 0,99, és a torzítatlansága átlagban 101,0% volt.

.

A mérési eredményeket az alábbi táblázat foglalja össze több koncentráció szinten.

.

Lipid mediátorok nagy érzékenységű mérése

A lipid mediátorok olyan bioaktív lipidek, amelyek a szervezetben nyomnyi mennyiségben keletkeznek. Ezek a molekulák nagy mértékben résztvesznek az allergiás reakciókban és a gyulladásos folyamatokban. Ennek során több lipid mediátor egymással kölcsönhatásba is lép, melynek következményeként egyes molekulák képződése elindul vagy leáll. Így a a lipid mediátorok helyes értékeléséhez nagy érzékenységű mérések szükségesek, mivel a koncentrációjuk a szervezetben jelentősen ingadozik.

A fentiekben bemutatott mérési adatok öt standard lipid mediátorra vonatkoznak, beleértve a leukotriént és a HETE-t. A készülékkel elérhető mikroáramlási viszonyok a félmikro áramláshoz képest az érzékenység 10-szeres növekedését eredményezik,  pozitív és negatív módban egyaránt. 

Bemutatjuk továbbá az alábbi ábrán a 20-HETE (a),  az 5,6-DiHETE (b) és  az LTD4 (c) molekulákra vonatkozó eredményeket is. A minták 50 fg anyaggal spike-olt plazmákból (a,b,c) illetve endogén plazmából (d) származnak.

Csatolmány Méret
Nexera Mikros prospektus604.81 KB 604.81 KB
Monoclonal Antibody in human plasma nSMOL301.84 KB 301.84 KB

Ha tetszett, oszd meg:

Regisztráció

Miért érdemes regisztrálnia?

  • hozzáférhet védett tartalmakhoz, applikációkhoz
  • feliratkozhat szakmai hírleveleinkre, melyekben értesítjük az Ön szakterületét érintő friss hírekről
  • igénybe veheti online support szolgáltatásunkat

addRegisztrálok

Friss tartalom

A Shimadzu első LC-MS/MS készülékének a megjelenése után nem csak a hardver és a szoftver fejlesztésén dolgozik, de olyan módszercsomagok kidolgozásán is, amivel nagymértékben meg tudja könnyíteni a felhasználók dolgát. A módszercsomagok olyan költségtakarékos megoldást kínálnak, amivel ezt a hosszú fejlesztési időt lehet csökkenteni.

SIL-40 automata mintaadagoló hasznos minta-előkészítési funkcióinak bemutatása.

Megnövelt analitikai hatékonyság és sokoldalú integrált adatkezelés a SIL-40 sorozat automata mintaadagolóinak kettős injektálás funkciójával.

A GC-2010 Pro készülék a rutin gázkromatográfok új generációja. Gyors fűtési és hűtési sebessége csökkenti az analízis idejét és nagyobb mintaszám mérését teszi lehetővé. A GC-2010 Plus technológiáját használva kombinálja a könnyű kezelést és a hatékony mérést kiváló érzékenység és precizitás mellett.

A korábbi évekhez hasonlóan 2020-ban is tartunk kromatográfiás tanfolyamokat, hogy ügyfeleink és partnereink tovább mélyíthessék a kromatográfiás ismereteiket.

Nagy érzékenységű mérés a micro-tól a semi-micro tartományig.

Megjelent a Shimadzu három új GCMS modellje: GCMS-TQ8050 NX, a GCMS-TQ8040 NX és a GCMS-QP2020 NX

Cégünk 2018 októberétől a CLAIND srl. cég gázgenerátorainak forgalmazását és szervizelését is ellátja.

Kompakt FTIR készülék, amelyet ott használhatunk, ahol szükség van rá.

A CLAM-2000 teljesen automatizált mintaelőkészítő modul az LCMS-hez a Shimadzu sokéves fejlesztésén alapuló kiterjedt véralvadási analizátor technológián alapul. Egyszerűen helyezze a vérgyűjtő vagy más csöveket a helyére, és a rendszer teljesen automatikusan végrehajtja a vér vagy más minták előkészítését LCMS elemzéshez.