NEXERA MX
Termék kategória

Hagyományos analízis során számos folyamatot megy végbe, mint oszlop mosás, ekvilibrálás a kezdő eluens összetétellel és a következő minta injektálása az automata mintaadagolóval. Az LCMS rendszerek esetében azonban rövidebb idő alatt kell végbemennie ezeknek a folyamatoknak, hogy növelni tudjuk a rendszerek áteresztőképességét.

Nexera MX Dual Stream Technology (MX-DST)

Az MX-DST speciális áramlási útvonalat és készülék vezérlést tartalmaz, és a minta injektálást úgy hajtja végra, hogy a két áramlási útvonalat felváltva, egymással átlapolva használja. Ezzel a megoldással, miután az első áramlási útvonal befejezte az adatszerzést, a második azonnal kezdheti azt megszakítás nélkül, így lehetővé teszi hogy közel a teljes LCMS működési időn belül hasznos adaszerzés történjen.

Ha tetszett, oszd meg:

Regisztráció

Miért érdemes regisztrálnia?

  • hozzáférhet védett tartalmakhoz, applikációkhoz
  • feliratkozhat szakmai hírleveleinkre, melyekben értesítjük az Ön szakterületét érintő friss hírekről
  • igénybe veheti online support szolgáltatásunkat

addRegisztrálok

Friss tartalom

Nagy érzékenységű mérés a micro-tól a semi-micro tartományig.

A korábbi évekhez hasonlóan 2019-ben is tartunk kromatográfiás tanfolyamokat, hogy ügyfeleink és partnereink tovább mélyíthessék a kromatográfiás ismereteiket.

Megjelent a Shimadzu három új GCMS modellje: GCMS-TQ8050 NX, a GCMS-TQ8040 NX és a GCMS-QP2020 NX

Cégünk 2018 októberétől a CLAIND srl. cég gázgenerátorainak forgalmazását és szervizelését is ellátja.

Kompakt FTIR készülék, amelyet ott használhatunk, ahol szükség van rá.

A CLAM-2000 teljesen automatizált mintaelőkészítő modul az LCMS-hez a Shimadzu sokéves fejlesztésén alapuló kiterjedt véralvadási analizátor technológián alapul. Egyszerűen helyezze a vérgyűjtő vagy más csöveket a helyére, és a rendszer teljesen automatikusan végrehajtja a vér vagy más minták előkészítését LCMS elemzéshez.

A következő iparági szabvány meghatározásával az új GC-2030 intelligens funkciókat kínál a GC elemzés egyszerűvé tételéhez. A legjobb érzékenységet és a világszínvonalú precízitást biztosít. Az Advance Flow Technology bővítések támogatják a kromatográfiás elválasztást, a termelékenység növelését és a minta szerinti költségcsökkentést.