NEXERA SR
Termék kategória

A Nexera SR rendszer maximális érzékenységet és felbontást biztosít, elsősorban UHPLC mérésekhez ajánlott.

Főbb jellemzők:

- 1300 bar maximális nyomás.

- Bináris nagy nyomású gradiens.

- i-PDeA funkció

- i-DReC funkció

- Nexera X2 sorozat tagja.

Pontos analízis még 1 µl injektálási térfogat alatt is

A Nexera X2 sorozat automata mintaadagolói még 1 µl-nél kisebb  injektálási térfogat esetén is nagy pontosságot és reprodukálhatóságot biztosítanak. UHPLC analízishez használt kis méretű oszlopok esetén az optimális injektálási térfogat is kicsi. Különösen nagy elúciós erősségű minta oldószer esetén problémás az injektálási térfogat növelése. Rendes körülmények között ez azt jelenti, hogy az oldószerhatás csökkentése érdekében hígítani kell a mintát. A Nexera X2 automata mintaadagolók alkalmasak nagy pontosságú mikro térfogatú injektálásra, lehetővé téve előkezezés utáni nagy szerves oldószer koncentrációjú minták közvetlen hígítás nélküli injektálását.

Nagy hatékonyságú gradiens keverés

A Nexera X2 rendszer mikroreaktor típusú gradiens keverővel rendelkezik, amely alkalmas kis mennyiségű oldószerek nagy hatékonyságú keverésére. Ráadásul a 20 µL térfogatú mixer ideális MS előtti UHPLC rendszerhez, a 180 µL térfogatú keverő kínálja a leghatékonyabb keverést. A 40 és 100 µL térfogatú keverők segítségével optimalizálhatjuk rendszerünket a keverési hatékonyság és a gradiens késleltetés függvényében, az optimális hatékonyság elérése érdekében.

Ha tetszett, oszd meg:

Regisztráció

Miért érdemes regisztrálnia?

  • hozzáférhet védett tartalmakhoz, applikációkhoz
  • feliratkozhat szakmai hírleveleinkre, melyekben értesítjük az Ön szakterületét érintő friss hírekről
  • igénybe veheti online support szolgáltatásunkat

addRegisztrálok

Friss tartalom

Nagy érzékenységű mérés a micro-tól a semi-micro tartományig.

A korábbi évekhez hasonlóan 2019-ben is tartunk kromatográfiás tanfolyamokat, hogy ügyfeleink és partnereink tovább mélyíthessék a kromatográfiás ismereteiket.

Megjelent a Shimadzu három új GCMS modellje: GCMS-TQ8050 NX, a GCMS-TQ8040 NX és a GCMS-QP2020 NX

Cégünk 2018 októberétől a CLAIND srl. cég gázgenerátorainak forgalmazását és szervizelését is ellátja.

Kompakt FTIR készülék, amelyet ott használhatunk, ahol szükség van rá.

A CLAM-2000 teljesen automatizált mintaelőkészítő modul az LCMS-hez a Shimadzu sokéves fejlesztésén alapuló kiterjedt véralvadási analizátor technológián alapul. Egyszerűen helyezze a vérgyűjtő vagy más csöveket a helyére, és a rendszer teljesen automatikusan végrehajtja a vér vagy más minták előkészítését LCMS elemzéshez.

A következő iparági szabvány meghatározásával az új GC-2030 intelligens funkciókat kínál a GC elemzés egyszerűvé tételéhez. A legjobb érzékenységet és a világszínvonalú precízitást biztosít. Az Advance Flow Technology bővítések támogatják a kromatográfiás elválasztást, a termelékenység növelését és a minta szerinti költségcsökkentést.