NEXERA UC
Termék kategória

A NEXERA UC SFE – SFC – MS platform egyesíti a gyors és egyszerű on-line mintaelőkészítést a legkorszerűbb kromatográfiás analízissel és nagy érzékenységű detektálással. Nexera UC hatékonyabbá teszi a analitikai munkafolyamatot a szuperkritikus folyadék extrakciós (SFE) mintaelőkészítés és szuperkritikus folyadékkromatográfiás analízis egyedülálló kombinációján keresztül. A NEXERA UC az applikációk széles körét kínálja, izomerek és királis komponensek elválasztásától kezdve élelmiszerekben és természetes anyagokban, a biomarkerek vizsgálatán keresztül vércseppből egészen a poliemer adalékanyagok vizsgálatáig műanyagokban és csomagolóanyagokban.

Csak egy másik kromatográfiás technika… vagy az egyetlen, ami szükséges?

A NEXERA UC hatékonyabbá teszi az analízis folyamatát a teljesen új elválasztási technika alkalmazásával. Az egységes kromatográfia egyesíti a minatelőkészítést, az analízist különböző elválasztási módokkal, és a nagy érzékenységű detektálást.

A QuEChERS mintaelőkészítés and Nexera UC analízis összehasonlítása maradék peszticidek vizsgálatában

A tipikus mintaelőkészítés 35 percig tart és számos manuális lépést tartalmaz. A NEXERA UC-vel ugyanaz a minta kevesebb, mint 5 perc alatt készül el az on-line SFE/SFC analízisre és csak néhány mintaelőkészítési lépést tartalmaz.

Bomlékony komponensek degradációjának megakadályozása

A hagyományos oldószer extrakció esetén a bomlékony komponensek reakcióba léphetnek a extraháló oldószerrel, oxidáció léphet fel és/vagy bomlás.

Biomarkerek analízise szárított vércseppből (DBS)

A NEXERA UC képes nyomnyi mennyiségű folyadék mintát extrahálni. Biomarker validálásnál, elegendő a vérfoltot elhelyezni egy 0,2 ml térfogatú speciális extrakciós edénybe a mintaelőkészítéshez.

Csak néhány egyszerű lépés a tisztítás validáláshoz

A NEXERA UC használható tisztítás validáláshoz, amelyet gyógyszergyárakban alkalmaznak a gyártó készülékek tisztaságának ellenőrzésére. A NEXERA UC automatikusan futtatja az extrakciótól az analízisig tartó lépések sorozatát, csak a tampon mintát kell a extrakciós edénybe helyezni. A hagyományos tisztítás validálásnál a tampon mintát vízzel kell extrahálni és az extraktumot TOC-vel analizálják. Azonban, ha a célkomponens hidrofób, az extrakciót etanollal végzik, így az extraktum már nem mérhető TOC készülékkel. A NEXERA UC képes mindkét esetben a tisztítás validálási minták analízisére.

A sebesség, az érzékenység és a felbontás egyesítése

  • Nagyon gyors elválasztási sebesség a szuperkritikus folyadék relatív alacsony viszkozitása miatt.
  • Megnövelt csúcskapacitás és kromatográfiás felbontás
  • Analógok és/vagy királis komponensek hatékony elválasztása a nagy áthatolási képességű oldszórnek köszönhetően
  • A különböző elválasztási módok nagy érzékenységet eredményeznek.
  • Nagyobb érzékenység a minta közvetlenül a detektorba történő bejuttatása miatt.
  • Káros környeezeti hatások és költségek csökkentése a szerves oldószerek kiküszöbölésével.

Nagyobb felbontás

Jobb elválasztást és detektálási képességet eredményez a szuperkritikus folyadék alacsony viszkozitása és nagy diffúziós koefficiense. Az alábbi ábra jól mutatja a NEXERA UC kiváló szelektivitását izomer komponensek esetén, amelyek hagyományos HPLC-vel nehezen választhatók el.

Érzékenység növekedés az eltérő elválasztási mód miatt

SFC-MS/MS használatával jobb érzékenység érhető el, mint LC-MS/MS technikával.

Megnövekedett érzékenység a splitless mintabejuttatás révén

Az alacsony holt térfogatú ellen nyomás szabályzó meggátolja a csúcsok diffúzióját, és a teljes eluátum közvetlenül bejuttatható a tömegspektrométerbe ezáltal nagyobb érzékenységet érünk el.

Egyszerű és hatékony módszerfejlesztési segéd királis komponensek elválasztására

A nagy hatékonyságú SFC lerövidíti a módszerfejlesztés idejét. Automatikusan generál nagyszámú módszert akár 12 oszlop, 4 módosító és a mozgó fázis illetve a módosítók különböző arányainak kombinációjával.

Ha tetszett, oszd meg:

Regisztráció

Miért érdemes regisztrálnia?

  • hozzáférhet védett tartalmakhoz, applikációkhoz
  • feliratkozhat szakmai hírleveleinkre, melyekben értesítjük az Ön szakterületét érintő friss hírekről
  • igénybe veheti online support szolgáltatásunkat

addRegisztrálok

Friss tartalom

SIL-40 automata mintaadagoló hasznos minta-előkészítési funkcióinak bemutatása.

Megnövelt analitikai hatékonyság és sokoldalú integrált adatkezelés a SIL-40 sorozat automata mintaadagolóinak kettős injektálás funkciójával.

A GC-2010 Pro készülék a rutin gázkromatográfok új generációja. Gyors fűtési és hűtési sebessége csökkenti az analízis idejét és nagyobb mintaszám mérését teszi lehetővé. A GC-2010 Plus technológiáját használva kombinálja a könnyű kezelést és a hatékony mérést kiváló érzékenység és precizitás mellett.

A korábbi évekhez hasonlóan 2020-ban is tartunk kromatográfiás tanfolyamokat, hogy ügyfeleink és partnereink tovább mélyíthessék a kromatográfiás ismereteiket.

Nagy érzékenységű mérés a micro-tól a semi-micro tartományig.

Megjelent a Shimadzu három új GCMS modellje: GCMS-TQ8050 NX, a GCMS-TQ8040 NX és a GCMS-QP2020 NX

Cégünk 2018 októberétől a CLAIND srl. cég gázgenerátorainak forgalmazását és szervizelését is ellátja.

Kompakt FTIR készülék, amelyet ott használhatunk, ahol szükség van rá.

A CLAM-2000 teljesen automatizált mintaelőkészítő modul az LCMS-hez a Shimadzu sokéves fejlesztésén alapuló kiterjedt véralvadási analizátor technológián alapul. Egyszerűen helyezze a vérgyűjtő vagy más csöveket a helyére, és a rendszer teljesen automatikusan végrehajtja a vér vagy más minták előkészítését LCMS elemzéshez.

A következő iparági szabvány meghatározásával az új GC-2030 intelligens funkciókat kínál a GC elemzés egyszerűvé tételéhez. A legjobb érzékenységet és a világszínvonalú precízitást biztosít. Az Advance Flow Technology bővítések támogatják a kromatográfiás elválasztást, a termelékenység növelését és a minta szerinti költségcsökkentést.