Nexera UHPLC/HPLC
Termék kategória

A Nexera X2 kiváló hatékonyságot és élvonalbeli funkciókat kínál azáltal, hogy moduláris rendszert biztosít az LC-30AD szivattyúval, a SIL-30AC/MP automata mintaadagolóval és a CTO-20AC/CTO-30A oszloptermosztáttal, miközben új funkciókat tesz elérhetővé, mint az oldószer keverés, támogatva a felhasználói igények széles spektrumát. A hagyományos normál analitikai oszlopot használó HPLC módszerektől a nagy teljesítményű, kis szemcseméretű oszlopot használó és nagy nyomás tartományú UHPLC módszerekig, a Nexera X2 UHPLC/HPLC rendszer egy igazi sokoldalú LC rendszer, amely minden típusú elválasztásban jeleskedik. A nagy sebességű injektálás, a több oldószeres loop és fecskendő és injektor port mosási lehetőség teszi a SIL-30AC/MP automata mintaadagolót a piac leggyorsabb és legtisztább készülékévé. Az új LC-30AD szivattyú akár 8 különböző oldószer keverési funkciója, amellyel on-line állíthatjuk az eluens pH értékét és különböző eluens módosítók mennyiségét, jelentősen csökkenti az unalmas eluens előkészítési műveletek idejét.

  • HPLC és UHPLC mód akár automatikus váltással
  • akár 8 különböző oldószer használata
  • alacsony és magas nyomású gradiens
  • a Nexera X2 sorozat tagja

Automatikus váltás HPLC és UHPLC mód között

Az automatikus váltás HPLC és UHPLC módok között lehetővé teszi, hogy egy készüléket akár HPLC akár UHPLC készülékként is kezeljünk. Ez a rendszer különösen azok számára hasznos, akik hagyományos és gyors HPLC módszerekkel is dolgoznak, illetve a hagyományos módszerekről kívánnak áttérni a gyors módszerekre. Az áramlási útvonal választó szelep (opcionális) használatával automatikusan tudunk váltani a 2 módszer között, megfelelő gradiens keverők használatával biztosítható a kívánt gradiens késleltetés.

Ha tetszett, oszd meg:

Regisztráció

Miért érdemes regisztrálnia?

  • hozzáférhet védett tartalmakhoz, applikációkhoz
  • feliratkozhat szakmai hírleveleinkre, melyekben értesítjük az Ön szakterületét érintő friss hírekről
  • igénybe veheti online support szolgáltatásunkat

addRegisztrálok

Friss tartalom

Nagy érzékenységű mérés a micro-tól a semi-micro tartományig.

A korábbi évekhez hasonlóan 2019-ben is tartunk kromatográfiás tanfolyamokat, hogy ügyfeleink és partnereink tovább mélyíthessék a kromatográfiás ismereteiket.

Megjelent a Shimadzu három új GCMS modellje: GCMS-TQ8050 NX, a GCMS-TQ8040 NX és a GCMS-QP2020 NX

Cégünk 2018 októberétől a CLAIND srl. cég gázgenerátorainak forgalmazását és szervizelését is ellátja.

Kompakt FTIR készülék, amelyet ott használhatunk, ahol szükség van rá.

A CLAM-2000 teljesen automatizált mintaelőkészítő modul az LCMS-hez a Shimadzu sokéves fejlesztésén alapuló kiterjedt véralvadási analizátor technológián alapul. Egyszerűen helyezze a vérgyűjtő vagy más csöveket a helyére, és a rendszer teljesen automatikusan végrehajtja a vér vagy más minták előkészítését LCMS elemzéshez.

A következő iparági szabvány meghatározásával az új GC-2030 intelligens funkciókat kínál a GC elemzés egyszerűvé tételéhez. A legjobb érzékenységet és a világszínvonalú precízitást biztosít. Az Advance Flow Technology bővítések támogatják a kromatográfiás elválasztást, a termelékenység növelését és a minta szerinti költségcsökkentést.