Preparatív LC
Termék kategória

A Shimadzu szerte a világon több mint 2000 preparatív HPLC rendszert helyezett üzembe és továbbra is elkötelezett amellett, hogy az elválasztást gyorsabbá és hatékonyabbá, valamint a technikát költséghatékonyabbá tegye. Különböző méret szinteken és technológiákban szerzett tapasztalatunk jelentősen növeli a preparatív HPLC rendszereink hatékonyságát.

Normál analízistől a nagy méretű tartományig: LC-20AP.

LC-20AP preparatív rendszer

Nagy sebességű frakcionálást nagy elválasztó képességű oszloppal végezhetünk. Az új LC-20AP preparatív pumpa megnövelt nyomástűrése nagy áramlási sebesség mellett (42 MPa 100 mL/min-ig, 30 MPa 150 mL/min-ig), lehetővé teszi nagy elválasztó képességű oszlopok használatát, így a nagy tisztaságú frakcionálás érhető el még kis mennyiségek esetén is, mint például gyógyszeripari szennyezések. Ugyanakkor az oldószerszállítás pontossága alacsony áramlási sebességnél jelentősen megnövekedett, így a rendszer hatékonyan alkalmazható akár normál analitikai elválasztási feladattól kezdve egészen nagyobb léptékű frakcionálási feladatig. Továbbá, ennek a tulajdonságának köszönhetőn a rendszer széles applikációs tartományban használható, természetes anyagok frakcionálásától kezdve, szennyezések analíziséig.

A nagyobb hatékonyságon felül, a rendszer energia hatékonyabb is, kisebb az elektromos fogyasztása, az energia megtakarítás a korábbi modellhez képest kb. 41%. A preparatív oldószer szállító egység szélessége 350 mm-ről 260 mm-.re csökkent. Ez a közel 25 %-os hely megtakarítás azt is jelenti, hogy a modul szélessége megfelel a Prominence sorozat moduljainak szélességével

Nagy léptékű preparatív rendszer (automata méretnövelő rendszer)

Ez a frakcionáló rendszer LC-20 AP oldószerszállító egységet használ. A maximális áramlási sebesség 150 ml/perc és 20-50 mm belső átmérőjű oszlopok használhatók, így alkalmas folyamatos automatikus frakcionálásra. Normál analitikai oszlopot használva, vizsgálhatjuk az elválasztási paramétereket, az oszlopra felvihető mennyiségeket vagy ellenőrizhetjük a frakcionált minta tisztaságát. A rendszer különböző opcionális egységekkel látható el, mint 5 db kézi inejktor, 3 db kézi injektor, 3 db visszaforgató szelep és 2 fb frakciószedő.

Csatolmány Méret
Preparatív LC Prospektus.pdf2.2 MB 2.2 MB

Ha tetszett, oszd meg:

Regisztráció

Miért érdemes regisztrálnia?

  • hozzáférhet védett tartalmakhoz, applikációkhoz
  • feliratkozhat szakmai hírleveleinkre, melyekben értesítjük az Ön szakterületét érintő friss hírekről
  • igénybe veheti online support szolgáltatásunkat

addRegisztrálok

Friss tartalom

Nagy érzékenységű mérés a micro-tól a semi-micro tartományig.

A korábbi évekhez hasonlóan 2019-ben is tartunk kromatográfiás tanfolyamokat, hogy ügyfeleink és partnereink tovább mélyíthessék a kromatográfiás ismereteiket.

Megjelent a Shimadzu három új GCMS modellje: GCMS-TQ8050 NX, a GCMS-TQ8040 NX és a GCMS-QP2020 NX

Cégünk 2018 októberétől a CLAIND srl. cég gázgenerátorainak forgalmazását és szervizelését is ellátja.

Kompakt FTIR készülék, amelyet ott használhatunk, ahol szükség van rá.

A CLAM-2000 teljesen automatizált mintaelőkészítő modul az LCMS-hez a Shimadzu sokéves fejlesztésén alapuló kiterjedt véralvadási analizátor technológián alapul. Egyszerűen helyezze a vérgyűjtő vagy más csöveket a helyére, és a rendszer teljesen automatikusan végrehajtja a vér vagy más minták előkészítését LCMS elemzéshez.

A következő iparági szabvány meghatározásával az új GC-2030 intelligens funkciókat kínál a GC elemzés egyszerűvé tételéhez. A legjobb érzékenységet és a világszínvonalú precízitást biztosít. Az Advance Flow Technology bővítések támogatják a kromatográfiás elválasztást, a termelékenység növelését és a minta szerinti költségcsökkentést.