Shimadzu AIM-9000 FTIR mikroszkóp
Termék kategória

Az AIM-9000 több, mint egy infravörös mikroszkóp. Ez egy automatikus hibaelemző rendszer, amely egyedülálló koncepcióval rendelkezik és lehetővé teszi a hibaelemzés és a mikrominta-értékelés során szükséges összes lépés teljes automatizálását.
Az AIM-9000 kompatibilis mind a Shimadzu IRAffinity-1S, mind az IRTracer-100 FTIR spektrofotométerével. Természetesen az IRTRacer-100-al kombinálva az AIM-9000 rendkívül hatékony platform, amely a piacon a legmagasabb specifikációkat kínálja.

A [Kivitel minta] gomb megnyomásával könnyedén lehet behelyezni és eltávolítani a mintákat, a tárgyasztal automatikus mozgatásával, és az objektívek váltásával. Ezenkívül az alacsonyabb gyűjtőlencse eltávolítható, hogy max. 40 mm vastagságú minták fényvisszaverési / ATR mérése is lehetséges legyen.

Keresse meg a mérendő elemet

A Shimadzu szabadalmaztatott nagylátószögű kamerája és mikroszkópkamerája hatékonyan figyeli a mintákat. Amellett, hogy 10x13 mm-es nagy területet figyel, a széles látómezőjű kamera támogatja a változó digitális nagyítást is. Akár 330-szoros nagyítás is elérhető, és akár 30 x 40 μm terület is vizsgálható.

Mérési pozíciók automatikus meghatározása- automatikus szennyezőanyag-felismerő rendszert

A készülék tartalmaz  szennyezőanyagokat automatikusan felismerő funkciót. Egy kattintással a szoftver automatikusan felismeri a szennyeződést. Egy másodperc alatt határozza meg az optimális rekesz méretét és szögét. Két modell áll rendelkezésre: a szabványos modell és a rendkívül kis területekre optimalizált modell. A felhasználók kiválaszthatják a legjobb modellt az alkalmazásukhoz. Az automatikusan meghatározott mérési pozíciók szerkesztés nélkül mérhetők, vagy hozzáadhatunk vagy elvehetünk mérési pozíciókat. A mintaképeket a mért spektrumok automatikusan tárolják. A minta és a mérési pozíciók később könnyen azonosíthatók.

Szennyező anyagok automatikus azonosítása - szennyezőanyag-elemző program

A szennyezőelemző program - a szennyező anyagok automatikus minősítésének funkciója a LabSolutions IR szoftver alaptartozéka. Az AIMsolution segítségével mért spektrumokat közvetlenül a LabSolutions IR-be lehet betölteni és elemezni. A szennyezőanyag-elemző program a mért szennyező anyagokat nagy pontossággal azonosítja spektrum könyvtárak segítségével, az azonosításhoz a Shimadzu saját fejlesztésű azonosítási algoritmusát használja.

Csatolmány Méret
Shimadzu AIM-9000 prospektus.pdf5.24 MB 5.24 MB

Ha tetszett, oszd meg:

Regisztráció

Miért érdemes regisztrálnia?

  • hozzáférhet védett tartalmakhoz, applikációkhoz
  • feliratkozhat szakmai hírleveleinkre, melyekben értesítjük az Ön szakterületét érintő friss hírekről
  • igénybe veheti online support szolgáltatásunkat

addRegisztrálok

Friss tartalom

SIL-40 automata mintaadagoló hasznos minta-előkészítési funkcióinak bemutatása.

Megnövelt analitikai hatékonyság és sokoldalú integrált adatkezelés a SIL-40 sorozat automata mintaadagolóinak kettős injektálás funkciójával.

A GC-2010 Pro készülék a rutin gázkromatográfok új generációja. Gyors fűtési és hűtési sebessége csökkenti az analízis idejét és nagyobb mintaszám mérését teszi lehetővé. A GC-2010 Plus technológiáját használva kombinálja a könnyű kezelést és a hatékony mérést kiváló érzékenység és precizitás mellett.

A korábbi évekhez hasonlóan 2020-ban is tartunk kromatográfiás tanfolyamokat, hogy ügyfeleink és partnereink tovább mélyíthessék a kromatográfiás ismereteiket.

Nagy érzékenységű mérés a micro-tól a semi-micro tartományig.

Megjelent a Shimadzu három új GCMS modellje: GCMS-TQ8050 NX, a GCMS-TQ8040 NX és a GCMS-QP2020 NX

Cégünk 2018 októberétől a CLAIND srl. cég gázgenerátorainak forgalmazását és szervizelését is ellátja.

Kompakt FTIR készülék, amelyet ott használhatunk, ahol szükség van rá.

A CLAM-2000 teljesen automatizált mintaelőkészítő modul az LCMS-hez a Shimadzu sokéves fejlesztésén alapuló kiterjedt véralvadási analizátor technológián alapul. Egyszerűen helyezze a vérgyűjtő vagy más csöveket a helyére, és a rendszer teljesen automatikusan végrehajtja a vér vagy más minták előkészítését LCMS elemzéshez.

A következő iparági szabvány meghatározásával az új GC-2030 intelligens funkciókat kínál a GC elemzés egyszerűvé tételéhez. A legjobb érzékenységet és a világszínvonalú precízitást biztosít. Az Advance Flow Technology bővítések támogatják a kromatográfiás elválasztást, a termelékenység növelését és a minta szerinti költségcsökkentést.