Shimadzu IRAffinity-1S Fourier infravörös spektrofotométer (FTIR)
Termék kategória

Az IRAffinity-1S egy kompakt Fouriei transzformációs spektrofotométer. Az interferométert folyamatosan hangolja az optimális működési állapotot biztosítva, a beépített automatikus szárító rendszer biztosítja az egyszerű karbantartást. Az IRAffinity 1-S jel6zaj viszonya 30.000:1-hez, a maximális felbontás 0.5 cm-1, kompakt kialakítású. A LabSolution IR szoftver segítségével még egyszerűbb a működtetés köszönhetően a beépített Contaminant Analysis és Pharma Report programoknak.

Stabil interferométer

Az FTIR készülék interferométerének állapota rendkívül fontos kérdés. és az interferométer nagy pontossággal kell vezérelni. Az IRAffinity-1S-ben a tükör mozgatása precíz és egyenletes a rugalmas kapcsolt rendszernek köszönhetően (FJS) és az interferométer optimalizálását és stabilizálását a fejlett dinamikus hangolás biztosítja. Ez teszi lehetővé a stabil méréseket és a rövid bemelegedési időt.

Fejlett dinamikus hangolás

Az interferométerrel történő mintavételhez használt He-Ne lézer interferenciájának állapotát folyamatosan figyelemmel kíséri és összehasonlítja azzal az állapottal, amit a rendszer korábban rögzített optimális körülmények között. Az ilyen állapotok közötti különbséget egy fejlett digitális jelfeldolgozó számítja ki, és a rögzített tükör hajlásszöge folyamatosan változik a különbségek kiküszöbölése érdekében. Ez a visszajelzés a mintavétel során is rendelkezésre áll. A művelet végrehajtásához szükséges interferométer automatikus beállítása is lehetséges.

Védett interferométer

Az interferométer légmentesen zárt. Az interferométer belsejében lévő nedvességet folyamatosan eltávolítja egy automata szárító. A sugárelosztó nedvességálló védőfóliával van bevonva.

Validáló program

Az IRAffinity-1S rendelkezik egy validálási programmal, amely megfelel az európai és a japán gyógyszerkönyvi és az ASTM előírásoknak. A validáló program polisztirol film használatával ellenőrzi a készülék teljesítményét, az eredményről jelentést készít.
• Az európai és a japán gyógyszerkönyvi előírások alapján az alábbi ellenőrzéseket végzi

- ellenőrzi a teljesítményspektrum formáját és intenzitását

- felbontás

- hullámszám pontosság

- hullámszám reprodukálhatóság

- abszorbancia reprodukálhatóság

• ASTM szerinti vizsgálat (ASTM 1421 Level Zero):

• Energiaintenzitás teszt a teljesítményspektrum alapján
• Zajmérés 100% -os transzmittancia spektrum alapján
• Polisztirol spektrumon alapuló reprodukálhatósági vizsgálat

Szennyezés analízis program

A gyakran szennyezésként detektált anyagok spektrumának és a Shimadzu saját algoritmusának a kombinációjaként, a program nagy pontossággal azonosítja a szennyező anyagokat. A jelentést automatikusan elkészíti az analízist követően, így azok a felhasználók is könnyen végre tudják hajtani az elemzést, akiknek nincs nagy tapasztalatuk az infravörös analízisben. A program több, mint 300 szervetlen és szerves anyag, valamint polimer spektrumát tartalmazza.

Pharma Report program

Ez a program megfelel/nem felel meg döntést hozza meg az adott mintáról, a japán gyógyszerkönyv infravörös spektrofotometria fejezetében meghatározott módszer alapján. A gyógyszer azonosítási teszten felül a program használható bejövő anyagok minősítésére és kiszállítás előtti ellenőrzésre is.

Csatolmány Méret
Shimadzu IRAffinity 1S prospektus.pdf3.32 MB 3.32 MB
Shimadzu LabSolution IR prospektus.pdf5.37 MB 5.37 MB

Ha tetszett, oszd meg:

Regisztráció

Miért érdemes regisztrálnia?

  • hozzáférhet védett tartalmakhoz, applikációkhoz
  • feliratkozhat szakmai hírleveleinkre, melyekben értesítjük az Ön szakterületét érintő friss hírekről
  • igénybe veheti online support szolgáltatásunkat

addRegisztrálok

Friss tartalom

Nagy érzékenységű mérés a micro-tól a semi-micro tartományig.

Megjelent a Shimadzu három új GCMS modellje: GCMS-TQ8050 NX, a GCMS-TQ8040 NX és a GCMS-QP2020 NX

Cégünk 2018 októberétől a CLAIND srl. cég gázgenerátorainak forgalmazását és szervizelését is ellátja.

Kompakt FTIR készülék, amelyet ott használhatunk, ahol szükség van rá.

A CLAM-2000 teljesen automatizált mintaelőkészítő modul az LCMS-hez a Shimadzu sokéves fejlesztésén alapuló kiterjedt véralvadási analizátor technológián alapul. Egyszerűen helyezze a vérgyűjtő vagy más csöveket a helyére, és a rendszer teljesen automatikusan végrehajtja a vér vagy más minták előkészítését LCMS elemzéshez.

A következő iparági szabvány meghatározásával az új GC-2030 intelligens funkciókat kínál a GC elemzés egyszerűvé tételéhez. A legjobb érzékenységet és a világszínvonalú precízitást biztosít. Az Advance Flow Technology bővítések támogatják a kromatográfiás elválasztást, a termelékenység növelését és a minta szerinti költségcsökkentést.