IRSpirit
Termék kategória

Helytakarékos számos bővítési lehetőséggel

Kompakt FTIR készülék, amelyet ott használhatunk, ahol szükség van rá.

Azokon a helyeken is könnyedén használható, ahol a rendelkezésre álló felület kicsi, mivel a készülék alapterületet kisebb, mint az A3 írólapé. Ugyanakkor kategóriájában legnagyobb mintatérrel rendelkezik, így könnyedén elhelyezhető benne a Shimadzu vagy más gyártó tartozéka.

A dedikált IR Pilot program biztosítja az azonnali és egyszerű működtetést

Az IR Pilot program szabványos 23 alkalmazási programot tartalmaz, például azonosítási és szennyezés vizsgálati programot is.

Nagy megbízhatóság

A készülék stabil interferométere megegyezik a csúcsminőségű modellekével. Úgy tervezték, hogy még a magas páratartalmú környezetben is használható legyen (KRS-5 ablak választható).Az eszköz állapotfigyelő funkciója felhasználók számára egyszerűvé teszi a műszer állapotának ellenőrzését.

Kis helyigény

Annak ellenére, hogy az alapterülete kisebb, mint egy A3 papír, a mintatartó szélessége ugyanaz, mint a nagyobb modelleknél. Ennek következtében számos tartozékkal lehet használni különböző alkalmazásokhoz.

IR Pilot szoftver

Az IR Pilot szoftver 23 alkalmazási programot kínál, így megkönnyítve az analízist olyan felhasználók számára is, akik nem rendelkeznek FTIR tapasztalattal.Segít a tartozékok kiválasztásában és tartalmazza a mérési paramétereket.

Csatolmány Méret
IRSpirit prospektus3.16 MB 3.16 MB

Ha tetszett, oszd meg:

Regisztráció

Miért érdemes regisztrálnia?

  • hozzáférhet védett tartalmakhoz, applikációkhoz
  • feliratkozhat szakmai hírleveleinkre, melyekben értesítjük az Ön szakterületét érintő friss hírekről
  • igénybe veheti online support szolgáltatásunkat

addRegisztrálok

Friss tartalom

Ivóvíz határérték perklorát, klorát, klorit és bromit komponensekre nagyon alacsony, µg/L (ppb) tartományban vannak, amit a hagyományos ionkromatográf rendszerekkel szinte lehetetlen elérni.

Ezek mérését ezért vagy a rendszer módosításával, vagy alternatív méréstechnikával kell végezni.

Jelen összefoglalóban néhány Shimadzu-alkalmazást mutatunk be ezen komponensek vízmintákból történő mérésére.

Az új Shimadzu Gas Selector 2030 egység bemutatása

Gáztakarékosságra és a vivőgáz-adta lehetőségek bővítésére jó megoldást kínál a Shimadzu Gas Selector 2030 egysége.

A metanol és az acetonitril szerves oldószerek, amiket a fordított fázisú folyadékkromatográfiában gyakran alkalmaznak. A fizikai-kémiai tulajdonságaik eltérnek, ezért ebben az összefoglalóban 7 kulcsfontosságú különbségüket mutatjuk be, amiket érdemes szem előtt tartani a fordított fázisú folyadékkromatográfiás alkalmazásoknál.

A gyógyszeriparban felhasznált etanol tisztaságának teljesítenie kell a gyógyszerkönyvekben rögzített minőséget, melyek közül cikkünkben a szennyezők spektrofotometriás vizsgálatának műszeres és szoftveres megoldását mutatjuk be.

A Shimadzu első LC-MS/MS készülékének a megjelenése után nem csak a hardver és a szoftver fejlesztésén dolgozik, de olyan módszercsomagok kidolgozásán is, amivel nagymértékben meg tudja könnyíteni a felhasználók dolgát. A módszercsomagok olyan költségtakarékos megoldást kínálnak, amivel ezt a hosszú fejlesztési időt lehet csökkenteni.

SIL-40 automata mintaadagoló hasznos minta-előkészítési funkcióinak bemutatása.

Megnövelt analitikai hatékonyság és sokoldalú integrált adatkezelés a SIL-40 sorozat automata mintaadagolóinak kettős injektálás funkciójával.

A GC-2010 Pro készülék a rutin gázkromatográfok új generációja. Gyors fűtési és hűtési sebessége csökkenti az analízis idejét és nagyobb mintaszám mérését teszi lehetővé. A GC-2010 Plus technológiáját használva kombinálja a könnyű kezelést és a hatékony mérést kiváló érzékenység és precizitás mellett.

A korábbi évekhez hasonlóan 2020-ban is tartunk kromatográfiás tanfolyamokat, hogy ügyfeleink és partnereink tovább mélyíthessék a kromatográfiás ismereteiket.