IRSpirit
Termék kategória

Helytakarékos számos bővítési lehetőséggel

Kompakt FTIR készülék, amelyet ott használhatunk, ahol szükség van rá.

Azokon a helyeken is könnyedén használható, ahol a rendelkezésre álló felület kicsi, mivel a készülék alapterületet kisebb, mint az A3 írólapé. Ugyanakkor kategóriájában legnagyobb mintatérrel rendelkezik, így könnyedén elhelyezhető benne a Shimadzu vagy más gyártó tartozéka.

A dedikált IR Pilot program biztosítja az azonnali és egyszerű működtetést

Az IR Pilot program szabványos 23 alkalmazási programot tartalmaz, például azonosítási és szennyezés vizsgálati programot is.

Nagy megbízhatóság

A készülék stabil interferométere megegyezik a csúcsminőségű modellekével. Úgy tervezték, hogy még a magas páratartalmú környezetben is használható legyen (KRS-5 ablak választható).Az eszköz állapotfigyelő funkciója felhasználók számára egyszerűvé teszi a műszer állapotának ellenőrzését.

Kis helyigény

Annak ellenére, hogy az alapterülete kisebb, mint egy A3 papír, a mintatartó szélessége ugyanaz, mint a nagyobb modelleknél. Ennek következtében számos tartozékkal lehet használni különböző alkalmazásokhoz.

IR Pilot szoftver

Az IR Pilot szoftver 23 alkalmazási programot kínál, így megkönnyítve az analízist olyan felhasználók számára is, akik nem rendelkeznek FTIR tapasztalattal.Segít a tartozékok kiválasztásában és tartalmazza a mérési paramétereket.

Csatolmány Méret
IRSpirit prospektus3.16 MB 3.16 MB

Ha tetszett, oszd meg:

Regisztráció

Miért érdemes regisztrálnia?

  • hozzáférhet védett tartalmakhoz, applikációkhoz
  • feliratkozhat szakmai hírleveleinkre, melyekben értesítjük az Ön szakterületét érintő friss hírekről
  • igénybe veheti online support szolgáltatásunkat

addRegisztrálok

Friss tartalom

Nagy érzékenységű mérés a micro-tól a semi-micro tartományig.

Megjelent a Shimadzu három új GCMS modellje: GCMS-TQ8050 NX, a GCMS-TQ8040 NX és a GCMS-QP2020 NX

Cégünk 2018 októberétől a CLAIND srl. cég gázgenerátorainak forgalmazását és szervizelését is ellátja.

Kompakt FTIR készülék, amelyet ott használhatunk, ahol szükség van rá.

A CLAM-2000 teljesen automatizált mintaelőkészítő modul az LCMS-hez a Shimadzu sokéves fejlesztésén alapuló kiterjedt véralvadási analizátor technológián alapul. Egyszerűen helyezze a vérgyűjtő vagy más csöveket a helyére, és a rendszer teljesen automatikusan végrehajtja a vér vagy más minták előkészítését LCMS elemzéshez.

A következő iparági szabvány meghatározásával az új GC-2030 intelligens funkciókat kínál a GC elemzés egyszerűvé tételéhez. A legjobb érzékenységet és a világszínvonalú precízitást biztosít. Az Advance Flow Technology bővítések támogatják a kromatográfiás elválasztást, a termelékenység növelését és a minta szerinti költségcsökkentést.