Shimadzu IRTracer-100 Fourier infravörös spektrofotométer (FTIR)
Termék kategória

Az interferométer és a detektor kialakításának köszönhetően az IRTracer-100 nagy érzékenységet kínál 60.000: 1 jel/zaj viszony mellett. Ez az érzékenység a LabSolutions IR Contaminant Analysis Macro-val kombinálva lehetővé teszi a kis mennyiségű minták könnyebb, gyorsabb és pontosabb elemzését.

Nagy érzékenység, nagy felbontás és nagy sebesség

Az IRTracer-100 az osztályában a legmagasabb jel/zaj viszonnyal (60 000: 1), 0,25 cm-1-es felbontással és nagy sebességű szkenneléssel rendelkezik, így képes akár 20 spektrumot felvenni másodpercenkét.

Nagy felbontás

Nagy pontosságú kimutatás és azonosítás 0,25 cm-1-es felbontással érhető el. Ez a felbontás alkalmas gázmintában lévő csúcsok részletes elemzésére. Ha az ammónia gázt 0,25 cm-1-es felbontásban vizsgáljuk, a 805-810 és 785-790 cm-1-es tartományok csúcsai egyértelműen elválnak.

Nagy sebesség

A gyors leolvasási funkció lehetővé teszi, hogy legfeljebb 20 spektrumot vegyünk felmásodpercenként. Így az IRTracer-100 alkalmas gyors reakciók követésére, amelyek néhány másodpercen belül befejeződnek, és kevesebb mint egy másodperc alatt előforduló kinetikai vizsgálatokhoz. Gyors, nagy érzékenységű analízis lehetséges 2 000:1 jel/zaj viszony esetén.

A reprodukálható optikai interferencia elérése spektrofotométerben robusztus interferométer kialakítást igényel. Az interferométer az IRTracer-100-ban könnyen megfelel ennek a követelménynek. Az Advanced Dynamic Alignment rendszer által monitorozott sima mozgó tükörrendszer lehetővé teszi az IRTracer-100 számára, hogy optimális és stabil minőségi spektrumot biztosítson, rövid felmelegedés után. Másodpercenként több mint 5000 alkalommal történő mintavételezéssel az Advanced Dynamic Alignment optimalizálja az IRTracer-100-at. Ezenkívül az Advanced Dynamic Alignment rendszer automatikusan illeszti az interferométert, ha a sugárelosztó NIR vagy FIR elemzésre vált.

Csatolmány Méret
Shimadzu IRTracer-100 prospektus.pdf6.76 MB 6.76 MB
Shimadzu LabSolution IR prospektus.pdf5.37 MB 5.37 MB

Ha tetszett, oszd meg:

Regisztráció

Miért érdemes regisztrálnia?

  • hozzáférhet védett tartalmakhoz, applikációkhoz
  • feliratkozhat szakmai hírleveleinkre, melyekben értesítjük az Ön szakterületét érintő friss hírekről
  • igénybe veheti online support szolgáltatásunkat

addRegisztrálok

Friss tartalom

Nagy érzékenységű mérés a micro-tól a semi-micro tartományig.

Megjelent a Shimadzu három új GCMS modellje: GCMS-TQ8050 NX, a GCMS-TQ8040 NX és a GCMS-QP2020 NX

Cégünk 2018 októberétől a CLAIND srl. cég gázgenerátorainak forgalmazását és szervizelését is ellátja.

Kompakt FTIR készülék, amelyet ott használhatunk, ahol szükség van rá.

A CLAM-2000 teljesen automatizált mintaelőkészítő modul az LCMS-hez a Shimadzu sokéves fejlesztésén alapuló kiterjedt véralvadási analizátor technológián alapul. Egyszerűen helyezze a vérgyűjtő vagy más csöveket a helyére, és a rendszer teljesen automatikusan végrehajtja a vér vagy más minták előkészítését LCMS elemzéshez.

A következő iparági szabvány meghatározásával az új GC-2030 intelligens funkciókat kínál a GC elemzés egyszerűvé tételéhez. A legjobb érzékenységet és a világszínvonalú precízitást biztosít. Az Advance Flow Technology bővítések támogatják a kromatográfiás elválasztást, a termelékenység növelését és a minta szerinti költségcsökkentést.