Product list

AOC-20i automata mintadagoló

Az AOC-20i automatikus injektor tökéletes megoldást nyújt az automatikus analízisekhez. Bizonyított megbízhatóságának és reprodukálhatóságának köszönhetően a felhasználó teljes mértékben kihasználhatja a GC és a GC/MS rendszer képességeit.

Gázszűrők

A gázok szennyezői  mint a szénhidrogének, nedvesség és oxigén el tudják szennyezni a gázcsöveket és a készüléket, az oszlop hatékonyságának romlását okozhatják, és hatással vannak a mérés pontosságára is, ami a készülék leállítását és karbantartását vonhatja maga után.

GC-2010 Pro

A GC-2010 Pro készülék a rutin gázkromatográfok új generációja. Gyors fűtési és hűtési sebessége csökkenti az analízis idejét és nagyobb mintaszám mérését teszi lehetővé.

GC-2014

Nagy teljesítmény és megbízhatóság kapilláris és töltetes oszlop alkalmazásokhoz

GC-2030 Nexis

A Nexis GC-2030, a Shimadzu első számú gázkromatográfja, modern megközelítést kínál a klasszikus kromatográfiás technikához.

HS-20 automata mintaadagoló

A HS-20 rendszer optimális megoldás az illékony komponensek vizsgálatára.  A kiváló hatékonyság és felhasználóbarát kialakítás támogat mindenféle elemzést a kutatástól kezdve a minőség ellenőrzésig.

Nexis SCD-2030

A Nexis SCD-2030 egy következőgenerációs kemiluminenciás detektor. A fejlesztése során úgy tervezték, hogy minden laboratóriumi elvárásnak megfeleljen.

Tracera

Az új Shimadzu Tracera GC készen áll, hogy megoldja az Ön nyomanalízis igényeit.

Ha tetszett, oszd meg:

Regisztráció

Miért érdemes regisztrálnia?

  • hozzáférhet védett tartalmakhoz, applikációkhoz
  • feliratkozhat szakmai hírleveleinkre, melyekben értesítjük az Ön szakterületét érintő friss hírekről
  • igénybe veheti online support szolgáltatásunkat

addRegisztrálok

Friss tartalom

Ivóvíz határérték perklorát, klorát, klorit és bromit komponensekre nagyon alacsony, µg/L (ppb) tartományban vannak, amit a hagyományos ionkromatográf rendszerekkel szinte lehetetlen elérni.

Ezek mérését ezért vagy a rendszer módosításával, vagy alternatív méréstechnikával kell végezni.

Jelen összefoglalóban néhány Shimadzu-alkalmazást mutatunk be ezen komponensek vízmintákból történő mérésére.

Az új Shimadzu Gas Selector 2030 egység bemutatása

Gáztakarékosságra és a vivőgáz-adta lehetőségek bővítésére jó megoldást kínál a Shimadzu Gas Selector 2030 egysége.

A metanol és az acetonitril szerves oldószerek, amiket a fordított fázisú folyadékkromatográfiában gyakran alkalmaznak. A fizikai-kémiai tulajdonságaik eltérnek, ezért ebben az összefoglalóban 7 kulcsfontosságú különbségüket mutatjuk be, amiket érdemes szem előtt tartani a fordított fázisú folyadékkromatográfiás alkalmazásoknál.

A gyógyszeriparban felhasznált etanol tisztaságának teljesítenie kell a gyógyszerkönyvekben rögzített minőséget, melyek közül cikkünkben a szennyezők spektrofotometriás vizsgálatának műszeres és szoftveres megoldását mutatjuk be.

A Shimadzu első LC-MS/MS készülékének a megjelenése után nem csak a hardver és a szoftver fejlesztésén dolgozik, de olyan módszercsomagok kidolgozásán is, amivel nagymértékben meg tudja könnyíteni a felhasználók dolgát. A módszercsomagok olyan költségtakarékos megoldást kínálnak, amivel ezt a hosszú fejlesztési időt lehet csökkenteni.

SIL-40 automata mintaadagoló hasznos minta-előkészítési funkcióinak bemutatása.

Megnövelt analitikai hatékonyság és sokoldalú integrált adatkezelés a SIL-40 sorozat automata mintaadagolóinak kettős injektálás funkciójával.

A GC-2010 Pro készülék a rutin gázkromatográfok új generációja. Gyors fűtési és hűtési sebessége csökkenti az analízis idejét és nagyobb mintaszám mérését teszi lehetővé. A GC-2010 Plus technológiáját használva kombinálja a könnyű kezelést és a hatékony mérést kiváló érzékenység és precizitás mellett.

A korábbi évekhez hasonlóan 2020-ban is tartunk kromatográfiás tanfolyamokat, hogy ügyfeleink és partnereink tovább mélyíthessék a kromatográfiás ismereteiket.