Shimadzu AOC-20i automata mintaadagoló
Termék kategória

Az AOC-20i automatikus injektor tökéletes megoldást nyújt az automatikus analízisekhez. Bizonyított megbízhatóságának és reprodukálhatóságának köszönhetően a felhasználó teljes mértékben kihasználhatja a GC és a GC/MS rendszer képességeit. A laboratórium termelékenysége jelentősen növelhető, ha az injektorhoz az AOC-20s automatikus mintavevő karusszelt használja.

Egyszerűbb karbantartás

Az AOC-20 igen megbízható és nagy mintaátviteli teljesítményre képes, mégis kis súlyú, és könnyű eltávolítani, ha az injektor port rutinkarbantartására van szükség. A továbbfejlesztett tűmegvezetőnek köszönhetően nincs többet meghajlott tű, a tűcsere pedig könnyen végrehajtható a készülék elején levő ajtón keresztül.  

Megbízható injektálási művelet

Az injektálási módok közül használható a hagyományos, az oldószeres, az oldószeres második oldószerrel és a nagy térfogatú injektálás. Az AOC-20 sorozatú eszközök alkalmasak közvetlen folyadék-befecskendezésre, oszlop-injektálásra, környező fejtér és nagy térfogatú injektálásra. Ezek a funkciók mind egy automatikus mintavételező jóvoltából használhatók. Az injektor nagy pontosságát reprodukálhatósági vizsgálatokkal igazoltuk (Grob teszt keverékkel), amelyek 0,3%-nál kevesebb C.V. értéket adtak!

Csatolmány Méret
Shimadzu AOC-20i prospektus.pdf4.88 MB 4.88 MB

Ha tetszett, oszd meg:

Regisztráció

Miért érdemes regisztrálnia?

  • hozzáférhet védett tartalmakhoz, applikációkhoz
  • feliratkozhat szakmai hírleveleinkre, melyekben értesítjük az Ön szakterületét érintő friss hírekről
  • igénybe veheti online support szolgáltatásunkat

addRegisztrálok

Friss tartalom

Ivóvíz határérték perklorát, klorát, klorit és bromit komponensekre nagyon alacsony, µg/L (ppb) tartományban vannak, amit a hagyományos ionkromatográf rendszerekkel szinte lehetetlen elérni.

Ezek mérését ezért vagy a rendszer módosításával, vagy alternatív méréstechnikával kell végezni.

Jelen összefoglalóban néhány Shimadzu-alkalmazást mutatunk be ezen komponensek vízmintákból történő mérésére.

Az új Shimadzu Gas Selector 2030 egység bemutatása

Gáztakarékosságra és a vivőgáz-adta lehetőségek bővítésére jó megoldást kínál a Shimadzu Gas Selector 2030 egysége.

A metanol és az acetonitril szerves oldószerek, amiket a fordított fázisú folyadékkromatográfiában gyakran alkalmaznak. A fizikai-kémiai tulajdonságaik eltérnek, ezért ebben az összefoglalóban 7 kulcsfontosságú különbségüket mutatjuk be, amiket érdemes szem előtt tartani a fordított fázisú folyadékkromatográfiás alkalmazásoknál.

A gyógyszeriparban felhasznált etanol tisztaságának teljesítenie kell a gyógyszerkönyvekben rögzített minőséget, melyek közül cikkünkben a szennyezők spektrofotometriás vizsgálatának műszeres és szoftveres megoldását mutatjuk be.

A Shimadzu első LC-MS/MS készülékének a megjelenése után nem csak a hardver és a szoftver fejlesztésén dolgozik, de olyan módszercsomagok kidolgozásán is, amivel nagymértékben meg tudja könnyíteni a felhasználók dolgát. A módszercsomagok olyan költségtakarékos megoldást kínálnak, amivel ezt a hosszú fejlesztési időt lehet csökkenteni.

SIL-40 automata mintaadagoló hasznos minta-előkészítési funkcióinak bemutatása.

Megnövelt analitikai hatékonyság és sokoldalú integrált adatkezelés a SIL-40 sorozat automata mintaadagolóinak kettős injektálás funkciójával.

A GC-2010 Pro készülék a rutin gázkromatográfok új generációja. Gyors fűtési és hűtési sebessége csökkenti az analízis idejét és nagyobb mintaszám mérését teszi lehetővé. A GC-2010 Plus technológiáját használva kombinálja a könnyű kezelést és a hatékony mérést kiváló érzékenység és precizitás mellett.

A korábbi évekhez hasonlóan 2020-ban is tartunk kromatográfiás tanfolyamokat, hogy ügyfeleink és partnereink tovább mélyíthessék a kromatográfiás ismereteiket.