Shimadzu AOC-20i automata mintaadagoló
Termék kategória

Az AOC-20i automatikus injektor tökéletes megoldást nyújt az automatikus analízisekhez. Bizonyított megbízhatóságának és reprodukálhatóságának köszönhetően a felhasználó teljes mértékben kihasználhatja a GC és a GC/MS rendszer képességeit. A laboratórium termelékenysége jelentősen növelhető, ha az injektorhoz az AOC-20s automatikus mintavevő karusszelt használja.

Egyszerűbb karbantartás

Az AOC-20 igen megbízható és nagy mintaátviteli teljesítményre képes, mégis kis súlyú, és könnyű eltávolítani, ha az injektor port rutinkarbantartására van szükség. A továbbfejlesztett tűmegvezetőnek köszönhetően nincs többet meghajlott tű, a tűcsere pedig könnyen végrehajtható a készülék elején levő ajtón keresztül.  

Megbízható injektálási művelet

Az injektálási módok közül használható a hagyományos, az oldószeres, az oldószeres második oldószerrel és a nagy térfogatú injektálás. Az AOC-20 sorozatú eszközök alkalmasak közvetlen folyadék-befecskendezésre, oszlop-injektálásra, környező fejtér és nagy térfogatú injektálásra. Ezek a funkciók mind egy automatikus mintavételező jóvoltából használhatók. Az injektor nagy pontosságát reprodukálhatósági vizsgálatokkal igazoltuk (Grob teszt keverékkel), amelyek 0,3%-nál kevesebb C.V. értéket adtak!

Csatolmány Méret
Shimadzu AOC-20i prospektus.pdf4.88 MB 4.88 MB

Ha tetszett, oszd meg:

Regisztráció

Miért érdemes regisztrálnia?

  • hozzáférhet védett tartalmakhoz, applikációkhoz
  • feliratkozhat szakmai hírleveleinkre, melyekben értesítjük az Ön szakterületét érintő friss hírekről
  • igénybe veheti online support szolgáltatásunkat

addRegisztrálok

Friss tartalom

Nagy érzékenységű mérés a micro-tól a semi-micro tartományig.

A korábbi évekhez hasonlóan 2019-ben is tartunk kromatográfiás tanfolyamokat, hogy ügyfeleink és partnereink tovább mélyíthessék a kromatográfiás ismereteiket.

Megjelent a Shimadzu három új GCMS modellje: GCMS-TQ8050 NX, a GCMS-TQ8040 NX és a GCMS-QP2020 NX

Cégünk 2018 októberétől a CLAIND srl. cég gázgenerátorainak forgalmazását és szervizelését is ellátja.

Kompakt FTIR készülék, amelyet ott használhatunk, ahol szükség van rá.

A CLAM-2000 teljesen automatizált mintaelőkészítő modul az LCMS-hez a Shimadzu sokéves fejlesztésén alapuló kiterjedt véralvadási analizátor technológián alapul. Egyszerűen helyezze a vérgyűjtő vagy más csöveket a helyére, és a rendszer teljesen automatikusan végrehajtja a vér vagy más minták előkészítését LCMS elemzéshez.

A következő iparági szabvány meghatározásával az új GC-2030 intelligens funkciókat kínál a GC elemzés egyszerűvé tételéhez. A legjobb érzékenységet és a világszínvonalú precízitást biztosít. Az Advance Flow Technology bővítések támogatják a kromatográfiás elválasztást, a termelékenység növelését és a minta szerinti költségcsökkentést.