Shimadzu GC-2014 gázkromatográf (GC)
Termék kategória

Nagy teljesítmény és megbízhatóság kapilláris és töltetes oszlop alkalmazásokhoz

A Shimadzu GC-2014 gázkromatográf berendezése kivételesen nagy teljesítményt, értéket és könnyű használatot biztosít. A rutinelemzésekhez ideális GC-2014 készülék a GC-2010 felső kategóriás technológiáját használja a kapilláris és oszlopos elemző alkalmazásokhoz.

Továbbfejlesztett áramlásvezérlés (AFC)

A GC-2014 ugyanazt a jól bevált automatikus áramlásvezérlési funkciót (AFC) használja, amit a GC-2010PLUS, amelynek köszönhetően a retenciós idő reprodukálhatósága kiemelkedő. A digitális vezérlés kapilláris és töltött oszlopos vizsgálathoz is alkalmas. A GC-2014 esetén a legtöbb detektorhoz használható manuális detektorgáz vezérlés is.

Detektorok

A teljesen áttervezett berendezés a GC-2010 detektorkialakítást tartalmazza a kapilláris vizsgálatokhoz, és a GC-14 kialakítást a töltött oszlopos vizsgálatokhoz. A TCD egység kiválóan használható töltött oszlopos mérésekhez, és ehhez a TCD-14 készülékben használt féldiffúziós cellás kialakítást alkalmazza. Az újonnan tervezett FPD-2014 eszköz az FPD-2010 holofotális felépítését alkalmazza.

Készülékegységek

Kolonnatér

A GC-2010 vezérlőelektronikája és hűtési mechanizmusa révén a kályha teljesítménye jelentősen nőtt. A kályha teljesítménye nőtt, a kis helyigény megtartása mellett, és alkalmas a kapilláris és töltetes oszlopos vizsgálatok egyszerre történő elvégzéséhez.

Rugalmasság

A Shimadzu GC-2014 a felhasználónak elég rugalmasságot biztosít ahhoz, hogy tetszőleges alkalmazáshoz bővíthesse a rendszert. A GC rendszer választék részeként kaphatók hozzá különböző injektáló egységek és detektorok, összesen négy detektor és három injektor csatlakoztatható.

Injektáló egységek

A GC-2014 esetén négyféle injektor egység közül lehet választani. Választható kettős (dual-packed), osztott/osztatlan (split/splitless), egyszeres (single packed), és a közvetlen (direct) injektor egység. A gázkromatográfban 4 injektor helyezhető el egyszerre.

Detektorok

Detektorok teljes választéka áll rendelkezésre: FID, ECD, TCD, FTD (NPD), FPD. A rendszer olyan detektorvezérlő rendszerrel van felszerelve, amely a kettős detektorokra (FID és TCD) van optimalizálva, és automatikus gyújtási és újragyújtási funkciókkal is rendelkezik. A gázkromatográfban 5 detektor helyezhető el egyszerre.

A stabilitás érdekében a felső fedél alatt elhelyezett injektorok és detektorok könnyen hozzáférhetőek a GC készülék tetejéről. A különböző elemzésekhez rendelkezésre állnak az AOC-20 sorozatú opcionális automata mintaadagoló egységek.

Könnyű használat

Nagyméretű LCD képernyő

Grafikusan szemlélteti a GC műveleteit, megjeleníti az eredményeket, a hőmérsékletprofilt és a folyamatban levő kromatogramot.

Intelligens önteszt funkció

A GC-2014 teljes körű önteszt funkcióval és naplózási funkciókkal rendelkezik, amelyek megfelelnek a GLP/GMP követelményeknek.

Digitális vezérlés

Az elektronikus áramlásvezérlővel digitálisan beállítható az oszlop bemeneti nyomása, az áramlási sebesség, a lineáris sebesség és a split arány. Az áramlásmérőkre már nincs szükség. A felhasználó könnyen beállíthatja a vivőgáz áramlását, és a detektorgáz vezérlését megoldhatja a Továbbfejlesztett Nyomásvezérléssel (APC) vagy olcsóbb, kézi áramlásvezérlőkkel.

Csatolmány Méret
Shimadzu GC-2014 gázkromatográf (GC) prospektus2.79 MB 2.79 MB

Ha tetszett, oszd meg:

Regisztráció

Miért érdemes regisztrálnia?

  • hozzáférhet védett tartalmakhoz, applikációkhoz
  • feliratkozhat szakmai hírleveleinkre, melyekben értesítjük az Ön szakterületét érintő friss hírekről
  • igénybe veheti online support szolgáltatásunkat

addRegisztrálok

Friss tartalom

Nagy érzékenységű mérés a micro-tól a semi-micro tartományig.

A korábbi évekhez hasonlóan 2019-ben is tartunk kromatográfiás tanfolyamokat, hogy ügyfeleink és partnereink tovább mélyíthessék a kromatográfiás ismereteiket.

Megjelent a Shimadzu három új GCMS modellje: GCMS-TQ8050 NX, a GCMS-TQ8040 NX és a GCMS-QP2020 NX

Cégünk 2018 októberétől a CLAIND srl. cég gázgenerátorainak forgalmazását és szervizelését is ellátja.

Kompakt FTIR készülék, amelyet ott használhatunk, ahol szükség van rá.

A CLAM-2000 teljesen automatizált mintaelőkészítő modul az LCMS-hez a Shimadzu sokéves fejlesztésén alapuló kiterjedt véralvadási analizátor technológián alapul. Egyszerűen helyezze a vérgyűjtő vagy más csöveket a helyére, és a rendszer teljesen automatikusan végrehajtja a vér vagy más minták előkészítését LCMS elemzéshez.

A következő iparági szabvány meghatározásával az új GC-2030 intelligens funkciókat kínál a GC elemzés egyszerűvé tételéhez. A legjobb érzékenységet és a világszínvonalú precízitást biztosít. Az Advance Flow Technology bővítések támogatják a kromatográfiás elválasztást, a termelékenység növelését és a minta szerinti költségcsökkentést.