Shimadzu AOC-6000 automata mintaadagoló
Termék kategória

Az AOC-6000 három különböző injektálási technikát kínál: folyadék, gőztér és szilárd fázisú mikroextrakció (SPME). Az injektálási módok között automata váltás lehetséges, ezáltal folyamatos munkamenetet biztosít különböző minta injektálási technikát alkalmazó módszerek esetében.

Automatikus váltás az injektálási módok között

Az AOC-6000 automatikusan cseréli a fecskendő típust az egyes injektálási módnak megfelelően. Amennyiben az AOC-6000 automata mintaadagolót együtt használjuk a TWIN LINE MS rendszerrel, különböző injektálási módszerrel mérendő mintákat tudunk különböző oszlopokon mérni.

Automata mintaelőkészítés

Az AOC-6000 automata fecskendő csere (10 μL to 1000 μL) és keverés funkciója egyszerűsíti a kalibrációs görbe felvételét, a belső sztenderd hozzáadását és a minta hígítást. 

Csatolmány Méret
Shimadzu AOC-6000 prospektus.pdf1.9 MB 1.9 MB

Ha tetszett, oszd meg:

Regisztráció

Miért érdemes regisztrálnia?

  • hozzáférhet védett tartalmakhoz, applikációkhoz
  • feliratkozhat szakmai hírleveleinkre, melyekben értesítjük az Ön szakterületét érintő friss hírekről
  • igénybe veheti online support szolgáltatásunkat

addRegisztrálok

Friss tartalom

Nagy érzékenységű mérés a micro-tól a semi-micro tartományig.

A korábbi évekhez hasonlóan 2019-ben is tartunk kromatográfiás tanfolyamokat, hogy ügyfeleink és partnereink tovább mélyíthessék a kromatográfiás ismereteiket.

Megjelent a Shimadzu három új GCMS modellje: GCMS-TQ8050 NX, a GCMS-TQ8040 NX és a GCMS-QP2020 NX

Cégünk 2018 októberétől a CLAIND srl. cég gázgenerátorainak forgalmazását és szervizelését is ellátja.

Kompakt FTIR készülék, amelyet ott használhatunk, ahol szükség van rá.

A CLAM-2000 teljesen automatizált mintaelőkészítő modul az LCMS-hez a Shimadzu sokéves fejlesztésén alapuló kiterjedt véralvadási analizátor technológián alapul. Egyszerűen helyezze a vérgyűjtő vagy más csöveket a helyére, és a rendszer teljesen automatikusan végrehajtja a vér vagy más minták előkészítését LCMS elemzéshez.

A következő iparági szabvány meghatározásával az új GC-2030 intelligens funkciókat kínál a GC elemzés egyszerűvé tételéhez. A legjobb érzékenységet és a világszínvonalú precízitást biztosít. Az Advance Flow Technology bővítések támogatják a kromatográfiás elválasztást, a termelékenység növelését és a minta szerinti költségcsökkentést.