Shimadzu GCMS QP-2010SE tömegspektrométer
Termék kategória

A GCMS-QP2010SE a Shimadzu alap GCMS készüléke, amely számos fejlett tulajdonsággal rendelkezik. A GCMS-QP2010S leszármazottjaként, kombinálja a gazdaságosság előnyeit, az egyszerű használatot és a fejlett hatékonyságot. A megnövelt maximális áramlási sebesség az oszlopon lehetőséget nyújt számos oszlop választására. A termelékenység és minta áteresztőképesség drasztikusan megnőtt.  Az „Ecology” módban energia és vivőgáz takarítható meg, így költség takarítható meg és kevésbé terheljük a környezetet.

A GCMS-QP2010SE számos sokoldalú funkciót kínál

  • Max. 4 ml/perc áramlási sebesség, számos választható oszlop
  • Analitikai módszertranszfer
  • Lehetőség direkt inlet (DI) alkalmazására, könnyű bővíthetőség.
  • „Ecology” mód az alacsony működési költségért.

A DI szonda (opcionális) lehetőséget biztosít egyszerű mérésre és tömegspektrum vizsgálatra nagy koncentrációjú minták esetében. Ráadásul egyszerű minőségi analízist kínál anélkül, hogy a készülék GC paramétereit be kellene állítani.

Gazdaságos és környezetbarát

Az „Ecology” móddal ellátott készülék csökkenti a felhasznált energiát és 40 %-os megtakarítás érhető el a korábbi modellhez képest.  Éjszakai működtetés esetén, az „Ecology” mód automatikusan bekapcsolható, így lehetővé teszi a felesleges energiafogyasztás csökkentését.

Amennyiben az”Ecology” módot választjuk, a szükségtelen energiafogyasztást kizárja a GC és az MS esetében, a PC-t kikapcsolja. Párhuzamosan a vivőgáz fogyasztást is csökkenti. Az „Ecology” mód automatikusan bekapcsolható folyamatos analízist követően, így energia és vivőgáz spórolás érhető el az analízis befejezését követően.

Csatolmány Méret
Shimadzu GCMS QP-2010SE prospektus.PDF683.77 KB 683.77 KB

Ha tetszett, oszd meg:

Regisztráció

Miért érdemes regisztrálnia?

  • hozzáférhet védett tartalmakhoz, applikációkhoz
  • feliratkozhat szakmai hírleveleinkre, melyekben értesítjük az Ön szakterületét érintő friss hírekről
  • igénybe veheti online support szolgáltatásunkat

addRegisztrálok

Friss tartalom

Nagy érzékenységű mérés a micro-tól a semi-micro tartományig.

A korábbi évekhez hasonlóan 2019-ben is tartunk kromatográfiás tanfolyamokat, hogy ügyfeleink és partnereink tovább mélyíthessék a kromatográfiás ismereteiket.

Megjelent a Shimadzu három új GCMS modellje: GCMS-TQ8050 NX, a GCMS-TQ8040 NX és a GCMS-QP2020 NX

Cégünk 2018 októberétől a CLAIND srl. cég gázgenerátorainak forgalmazását és szervizelését is ellátja.

Kompakt FTIR készülék, amelyet ott használhatunk, ahol szükség van rá.

A CLAM-2000 teljesen automatizált mintaelőkészítő modul az LCMS-hez a Shimadzu sokéves fejlesztésén alapuló kiterjedt véralvadási analizátor technológián alapul. Egyszerűen helyezze a vérgyűjtő vagy más csöveket a helyére, és a rendszer teljesen automatikusan végrehajtja a vér vagy más minták előkészítését LCMS elemzéshez.

A következő iparági szabvány meghatározásával az új GC-2030 intelligens funkciókat kínál a GC elemzés egyszerűvé tételéhez. A legjobb érzékenységet és a világszínvonalú precízitást biztosít. Az Advance Flow Technology bővítések támogatják a kromatográfiás elválasztást, a termelékenység növelését és a minta szerinti költségcsökkentést.