Shimadzu TD-20 termodeszorber
Termék kategória

A termikus deszorpciós rendszerek alkalmasak alacsony koncentrációjú minták vizsgálatára, mint légtéranalízis, különböző anyagokból, eszközökből származó gázok, illatanyag komponensek. Ráadásul a mintacső könnyen szállítható, így gyakran alkalmazzák, amikor a mintát a helyszínen kell gyűjteni.

Inert csövek

A TD-20 belső felelte Silcosteel bevonatú, így a gázokkal érintkező felülete teljes mértékben inert, ezáltal megakadályozza az adszorpciót és a bomlást.

48 férőhelyes automata mintaadagoló

A TD-20 tartalmaz egy 48 férőhelyes automata mintaadagolót, így az analízis elvégezhető az éjszaka vagy a hétvége folyamán automatikus üzemmódban.

Automatikus üzemmód

A TD-20 analitikai kondíciói LabSolution GCMS szoftverből állíthatók be. Nem csak sorozat analízist tesz lehetővé ez a megoldás, hanem az analitikai kondíciók (TD, GC vagy GCMS) sorozat közbeni megváltoztatását is.   

Kivételesen egyszerű karbantartás

A karbantartási feladatok a TD-20 készüléken, mint a második csapda O-gyűrűjének vagy a mintacsövek cseréje, elvégezhető a készülék elülső paneljéről, ezáltal a karbantartás gyerekjáték. Még abban az esetben is, ha egyéb minta gáznak kitett alkatrész szennyeződik nagy koncentrációjú mintától, mint a transzfer cső, a csere egyénileg elvégezhető.

Nagy visszanyerési arány

A Shimadzu TD-20 hatékony fűtési rendszerének köszönhető egységes hő eloszlás következtében nagy koncentrációjú minták is mérhetők szinte keresztszennyezés és elkoszolódás nélkül.

Ha tetszett, oszd meg:

Regisztráció

Miért érdemes regisztrálnia?

  • hozzáférhet védett tartalmakhoz, applikációkhoz
  • feliratkozhat szakmai hírleveleinkre, melyekben értesítjük az Ön szakterületét érintő friss hírekről
  • igénybe veheti online support szolgáltatásunkat

addRegisztrálok

Friss tartalom

Ivóvíz határérték perklorát, klorát, klorit és bromit komponensekre nagyon alacsony, µg/L (ppb) tartományban vannak, amit a hagyományos ionkromatográf rendszerekkel szinte lehetetlen elérni.

Ezek mérését ezért vagy a rendszer módosításával, vagy alternatív méréstechnikával kell végezni.

Jelen összefoglalóban néhány Shimadzu-alkalmazást mutatunk be ezen komponensek vízmintákból történő mérésére.

Az új Shimadzu Gas Selector 2030 egység bemutatása

Gáztakarékosságra és a vivőgáz-adta lehetőségek bővítésére jó megoldást kínál a Shimadzu Gas Selector 2030 egysége.

A metanol és az acetonitril szerves oldószerek, amiket a fordított fázisú folyadékkromatográfiában gyakran alkalmaznak. A fizikai-kémiai tulajdonságaik eltérnek, ezért ebben az összefoglalóban 7 kulcsfontosságú különbségüket mutatjuk be, amiket érdemes szem előtt tartani a fordított fázisú folyadékkromatográfiás alkalmazásoknál.

A gyógyszeriparban felhasznált etanol tisztaságának teljesítenie kell a gyógyszerkönyvekben rögzített minőséget, melyek közül cikkünkben a szennyezők spektrofotometriás vizsgálatának műszeres és szoftveres megoldását mutatjuk be.

A Shimadzu első LC-MS/MS készülékének a megjelenése után nem csak a hardver és a szoftver fejlesztésén dolgozik, de olyan módszercsomagok kidolgozásán is, amivel nagymértékben meg tudja könnyíteni a felhasználók dolgát. A módszercsomagok olyan költségtakarékos megoldást kínálnak, amivel ezt a hosszú fejlesztési időt lehet csökkenteni.

SIL-40 automata mintaadagoló hasznos minta-előkészítési funkcióinak bemutatása.

Megnövelt analitikai hatékonyság és sokoldalú integrált adatkezelés a SIL-40 sorozat automata mintaadagolóinak kettős injektálás funkciójával.

A GC-2010 Pro készülék a rutin gázkromatográfok új generációja. Gyors fűtési és hűtési sebessége csökkenti az analízis idejét és nagyobb mintaszám mérését teszi lehetővé. A GC-2010 Plus technológiáját használva kombinálja a könnyű kezelést és a hatékony mérést kiváló érzékenység és precizitás mellett.

A korábbi évekhez hasonlóan 2020-ban is tartunk kromatográfiás tanfolyamokat, hogy ügyfeleink és partnereink tovább mélyíthessék a kromatográfiás ismereteiket.