Shimadzu TD-20 termodeszorber
Termék kategória

A termikus deszorpciós rendszerek alkalmasak alacsony koncentrációjú minták vizsgálatára, mint légtéranalízis, különböző anyagokból, eszközökből származó gázok, illatanyag komponensek. Ráadásul a mintacső könnyen szállítható, így gyakran alkalmazzák, amikor a mintát a helyszínen kell gyűjteni.

Inert csövek

A TD-20 belső felelte Silcosteel bevonatú, így a gázokkal érintkező felülete teljes mértékben inert, ezáltal megakadályozza az adszorpciót és a bomlást.

48 férőhelyes automata mintaadagoló

A TD-20 tartalmaz egy 48 férőhelyes automata mintaadagolót, így az analízis elvégezhető az éjszaka vagy a hétvége folyamán automatikus üzemmódban.

Automatikus üzemmód

A TD-20 analitikai kondíciói LabSolution GCMS szoftverből állíthatók be. Nem csak sorozat analízist tesz lehetővé ez a megoldás, hanem az analitikai kondíciók (TD, GC vagy GCMS) sorozat közbeni megváltoztatását is.   

Kivételesen egyszerű karbantartás

A karbantartási feladatok a TD-20 készüléken, mint a második csapda O-gyűrűjének vagy a mintacsövek cseréje, elvégezhető a készülék elülső paneljéről, ezáltal a karbantartás gyerekjáték. Még abban az esetben is, ha egyéb minta gáznak kitett alkatrész szennyeződik nagy koncentrációjú mintától, mint a transzfer cső, a csere egyénileg elvégezhető.

Nagy visszanyerési arány

A Shimadzu TD-20 hatékony fűtési rendszerének köszönhető egységes hő eloszlás következtében nagy koncentrációjú minták is mérhetők szinte keresztszennyezés és elkoszolódás nélkül.

Ha tetszett, oszd meg:

Regisztráció

Miért érdemes regisztrálnia?

  • hozzáférhet védett tartalmakhoz, applikációkhoz
  • feliratkozhat szakmai hírleveleinkre, melyekben értesítjük az Ön szakterületét érintő friss hírekről
  • igénybe veheti online support szolgáltatásunkat

addRegisztrálok

Friss tartalom

Nagy érzékenységű mérés a micro-tól a semi-micro tartományig.

A korábbi évekhez hasonlóan 2019-ben is tartunk kromatográfiás tanfolyamokat, hogy ügyfeleink és partnereink tovább mélyíthessék a kromatográfiás ismereteiket.

Megjelent a Shimadzu három új GCMS modellje: GCMS-TQ8050 NX, a GCMS-TQ8040 NX és a GCMS-QP2020 NX

Cégünk 2018 októberétől a CLAIND srl. cég gázgenerátorainak forgalmazását és szervizelését is ellátja.

Kompakt FTIR készülék, amelyet ott használhatunk, ahol szükség van rá.

A CLAM-2000 teljesen automatizált mintaelőkészítő modul az LCMS-hez a Shimadzu sokéves fejlesztésén alapuló kiterjedt véralvadási analizátor technológián alapul. Egyszerűen helyezze a vérgyűjtő vagy más csöveket a helyére, és a rendszer teljesen automatikusan végrehajtja a vér vagy más minták előkészítését LCMS elemzéshez.

A következő iparági szabvány meghatározásával az új GC-2030 intelligens funkciókat kínál a GC elemzés egyszerűvé tételéhez. A legjobb érzékenységet és a világszínvonalú precízitást biztosít. Az Advance Flow Technology bővítések támogatják a kromatográfiás elválasztást, a termelékenység növelését és a minta szerinti költségcsökkentést.