Product list

AOC-6000 automata mintaadagoló

Az AOC-6000 három különböző injektálási technikát kínál: folyadék, gőztér és szilárd fázisú mikroextrakció (SPME). Az injektálási módok között automata váltás lehetséges, ezáltal folyamatos munkamenetet biztosít különböző minta injektálási technikát alkalmazó módszerek esetében.

GCMS QP-2010SE

A GCMS-QP2010SE a Shimadzu alap GCMS készüléke, amely számos fejlett tulajdonsággal rendelkezik. A GCMS-QP2010S leszármazottjaként, kombinálja a gazdaságosság előnyeit, az egyszerű használatot és a fejlett hatékonyságot.

GCMS-TQ8050 NX

Intelligens teljesítmény – Intelligens működtetés – Intelligens hatékonyság

TD-20 termodeszorber

A termikus deszorpciós rendszerek alkalmasak alacsony koncentrációjú minták vizsgálatára, mint légtéranalízis, különböző anyagokból, eszközökből származó gázok, illatanyag komponensek.

Ha tetszett, oszd meg:

Regisztráció

Miért érdemes regisztrálnia?

  • hozzáférhet védett tartalmakhoz, applikációkhoz
  • feliratkozhat szakmai hírleveleinkre, melyekben értesítjük az Ön szakterületét érintő friss hírekről
  • igénybe veheti online support szolgáltatásunkat

addRegisztrálok

Friss tartalom

A korábbi évekhez hasonlóan 2020-ban is tartunk kromatográfiás tanfolyamokat, hogy ügyfeleink és partnereink tovább mélyíthessék a kromatográfiás ismereteiket.

Nagy érzékenységű mérés a micro-tól a semi-micro tartományig.

Megjelent a Shimadzu három új GCMS modellje: GCMS-TQ8050 NX, a GCMS-TQ8040 NX és a GCMS-QP2020 NX

Cégünk 2018 októberétől a CLAIND srl. cég gázgenerátorainak forgalmazását és szervizelését is ellátja.

Kompakt FTIR készülék, amelyet ott használhatunk, ahol szükség van rá.

A CLAM-2000 teljesen automatizált mintaelőkészítő modul az LCMS-hez a Shimadzu sokéves fejlesztésén alapuló kiterjedt véralvadási analizátor technológián alapul. Egyszerűen helyezze a vérgyűjtő vagy más csöveket a helyére, és a rendszer teljesen automatikusan végrehajtja a vér vagy más minták előkészítését LCMS elemzéshez.

A következő iparági szabvány meghatározásával az új GC-2030 intelligens funkciókat kínál a GC elemzés egyszerűvé tételéhez. A legjobb érzékenységet és a világszínvonalú precízitást biztosít. Az Advance Flow Technology bővítések támogatják a kromatográfiás elválasztást, a termelékenység növelését és a minta szerinti költségcsökkentést.