Shimadzu GCMS TQ-8050 hármas kvadrupól tömegspektrométer
Termék kategória

A GCMS TQ8050 új nagy érzékenységű detektorral és három zajcsökkentő technológiával rendelkezik, így alkalmas femtogramm szintű mennyiségi analízisre. A megnövelt készülék robusztusság és biztonság megnövelt megbízhatóságot eredményez a nyomnyi szennyezők vizsgálatában.

Nagy érzékenységű detektor

A GCMS TQ-8050 hármas kvadrupól tömegspektrométer megbízhatóbb csúcs detektálást biztosít még abban az esetben is, amennyiben kevesebb ion éri el a detektort. Ez azt jelenti, hogy femtogramm szinten is megbízható mennyiségi analízis hajtható végre.

 

OFF-AXIS optika és árnyékolt detektor

Az OFF-AXIS ionoptika csökkenti a metastabil He ionokból származó zajt érzékenység vesztés nélkül.

A másodlagos elektronsokszorozó árnyékolásával csökkent a detektor külső zaja.

Az elektronsokszorozó elé beépített két lencse csökkenti a hélium vagy argon gáz véletlen zajait, ezáltal növeli a jel/zaj viszonyt. Feszültséget adva a lencsékre a zaj csökkenthető illetve növelhető az ionok fókuszálása.

Nagy érzékenység és stabil ionforrás

A filamentek elektromos potenciáljának ionforrásra gyakorolt hatása csökkent, mert a filamentek távolabb kerültek az ionforrás blokkjától. Továbbá, egy védőpajzs megakadályozza a filamentekből származó hő tovaterjedését az ionforrás felé, ezért az ionforrás hőmérséklete stabilabb. Ezért ez az ionforrásban megakadályozza az aktív foltok kialakulását, és nagyobb érzékenységet biztosít. (Szabadalom: US7939810)

Hosszú élettartamú detektor

A detektorterhelés csökkentése az elemzés során jelentősen megnöveli a detektor élettartamát. Ebből következik, hogy ritkább karbantartásra van szükség és kevesebb a leállási idő.

Nagy hatékonyságúű ütközési cella - UFsweeper

A Shimadzu tulajdonában lévő UFsweeper technológia nagy sebességű MRM analízist tesz lehetővé, akár 800 átmenetet másodpercenként. Gyakorlatilag kisöpri a maradék ionokat az ütközési cellából, így biztosítja a nagy hatékonyságú CID-t és gyors ion ion átvitelt. A gyors ion eltávolítás csökkenti az áthallást és nyomnyi szennyezők analízisét teszi lehetővé (szabadalommal védett).

 

Érzékenység és ismételhetőség GC/MS módban

A nagy hatékonyságú ionforrás biztosítja az ionok létrejöttét és bejutását a tömegspektrométerbe, ami a lehető legjobb érzékenységet és ismételhetőséget biztosítja a GC/MS készüléknek. Ezek az előnyök nem csak MRM mérésnél, de scan és SIM módokban is megmutatkoznak, még a legreaktívabb komponensekre is.

Smart MRM

A Smart MRM funkció automatikusan hoz létre módszereket, az egyes komponensekre optimalizált mérési időkkel. Amennyiben módszert készítünk szimultán több komponensű analízishez, a mérési paraméterek beállításának bonyolult folyamata megnehezíti a megfelelő módszer létrehozását. A Smart MRM funkcióval ugyanakkor olyan módszert hozhatunk létre automatikusan, amelyben a célkomponensek adatfelvétele csak az elúciós idő alatt történik. Ráadásul MRM módszerek felül, SIM módszerek készítésére is alkalmas.

Csatolmány Méret
Shimadzu TQ-8050 prospektus.pdf1.92 MB 1.92 MB

Ha tetszett, oszd meg:

Regisztráció

Miért érdemes regisztrálnia?

  • hozzáférhet védett tartalmakhoz, applikációkhoz
  • feliratkozhat szakmai hírleveleinkre, melyekben értesítjük az Ön szakterületét érintő friss hírekről
  • igénybe veheti online support szolgáltatásunkat

addRegisztrálok

Friss tartalom

Nagy érzékenységű mérés a micro-tól a semi-micro tartományig.

A korábbi évekhez hasonlóan 2019-ben is tartunk kromatográfiás tanfolyamokat, hogy ügyfeleink és partnereink tovább mélyíthessék a kromatográfiás ismereteiket.

Megjelent a Shimadzu három új GCMS modellje: GCMS-TQ8050 NX, a GCMS-TQ8040 NX és a GCMS-QP2020 NX

Cégünk 2018 októberétől a CLAIND srl. cég gázgenerátorainak forgalmazását és szervizelését is ellátja.

Kompakt FTIR készülék, amelyet ott használhatunk, ahol szükség van rá.

A CLAM-2000 teljesen automatizált mintaelőkészítő modul az LCMS-hez a Shimadzu sokéves fejlesztésén alapuló kiterjedt véralvadási analizátor technológián alapul. Egyszerűen helyezze a vérgyűjtő vagy más csöveket a helyére, és a rendszer teljesen automatikusan végrehajtja a vér vagy más minták előkészítését LCMS elemzéshez.

A következő iparági szabvány meghatározásával az új GC-2030 intelligens funkciókat kínál a GC elemzés egyszerűvé tételéhez. A legjobb érzékenységet és a világszínvonalú precízitást biztosít. Az Advance Flow Technology bővítések támogatják a kromatográfiás elválasztást, a termelékenység növelését és a minta szerinti költségcsökkentést.