Product list

CLAM-2000

A mintaelőkészítés és az LC-MS/MS analízis tökéletes egyesítése. 

LCMS-2020

A kompakt LCMS-2020 tömegspektrométer gyorsabb mérést, nagyobb érzékenységet, ezzel együtt nyomnyi szennyezések gyorsabb és pontossabb meghatározását teszi lehetővé.

LCMS-8045

Az LCMS-8045 módosított ionforrása és ütközési cella technológiája nagyobb hatékonyságot és nagyobb pontosságot és megbízhatóságot eredményez mennyiségi méréseknél.

LCMS-8050

A nagy hatékonyságú LCMS-8050 hármas kvadrupól tömegspektrométer felülmúl minden elképzelést, újradefiniálva a nagy érzékenységet és a nagy sebességű analízist.

Nagy érzékenységű analízis nagy sebességgel 

Több komponensű analízis gyors végrehajtása 

LCMS-8060

Az LCMS-8060 készülék a tömegspektrometria úttörő innovációja, ami segít új szintre emelni az érzékenységet és a sebességet. A Shimadzu az első tömegspektrométer gyártó, aki a készülékben ultragyors technológiát is alkalmaz.

 

LCMS-9030

Az LC-MS-9030 Q-TOF tömegspektrométer a leggyorsabb és legérzékenyebb kvadupól technológiát kombinálja a TOF architektúrával. A készülék a rutin felhasználók számára is nagy érzékenységű és pontosságú kvantitatív és kvalitatív mérést biztosít, könnyedén és gyorsan.

Ha tetszett, oszd meg:

Regisztráció

Miért érdemes regisztrálnia?

  • hozzáférhet védett tartalmakhoz, applikációkhoz
  • feliratkozhat szakmai hírleveleinkre, melyekben értesítjük az Ön szakterületét érintő friss hírekről
  • igénybe veheti online support szolgáltatásunkat

addRegisztrálok

Friss tartalom

A korábbi évekhez hasonlóan 2020-ban is tartunk kromatográfiás tanfolyamokat, hogy ügyfeleink és partnereink tovább mélyíthessék a kromatográfiás ismereteiket.

Nagy érzékenységű mérés a micro-tól a semi-micro tartományig.

Megjelent a Shimadzu három új GCMS modellje: GCMS-TQ8050 NX, a GCMS-TQ8040 NX és a GCMS-QP2020 NX

Cégünk 2018 októberétől a CLAIND srl. cég gázgenerátorainak forgalmazását és szervizelését is ellátja.

Kompakt FTIR készülék, amelyet ott használhatunk, ahol szükség van rá.

A CLAM-2000 teljesen automatizált mintaelőkészítő modul az LCMS-hez a Shimadzu sokéves fejlesztésén alapuló kiterjedt véralvadási analizátor technológián alapul. Egyszerűen helyezze a vérgyűjtő vagy más csöveket a helyére, és a rendszer teljesen automatikusan végrehajtja a vér vagy más minták előkészítését LCMS elemzéshez.

A következő iparági szabvány meghatározásával az új GC-2030 intelligens funkciókat kínál a GC elemzés egyszerűvé tételéhez. A legjobb érzékenységet és a világszínvonalú precízitást biztosít. Az Advance Flow Technology bővítések támogatják a kromatográfiás elválasztást, a termelékenység növelését és a minta szerinti költségcsökkentést.