LCMS-9030 QTOF
Termék kategória

Az LC-MS-9030 Q-TOF tömegspektrométer a leggyorsabb és legérzékenyebb kvadupól technológiát kombinálja a TOF architektúrával. A készülék a rutin felhasználók számára is nagy érzékenységű és pontosságú kvantitatív és kvalitatív mérést biztosít, könnyedén és gyorsan.

Kulcs technológiák

Az LCMS-9030 a nagy felbontás, a pontos tömeg, a megbízható összetétel azonosítás és az ismeretlen anyagok identifikálásához számos új technológiát használ. A nagy hatékonyságú ion alagutak, kvadrupólok és ütközési cellák lehetővé teszik a nagy érzékenység elérését, ezáltal a nyomnyi mennyiségben jelenlévő anyagok detektálását. Az egyedi UFgrating és iRefROF technológia biztosítja az ionok ultra gyors bejutását a repülési csőbe és azok ideális reflexióját a detektor felé. Ennek eredménye a nagy sebességű adatgyűjtés, amely a nagy mintaszámmal dolgozó laboratóriumok számára ideális megoldás.

Nagy hatékonyságú kvadrupól technológia

UFaccumulation™

Ion felhalmozás az ütközési cellában, amely tökéletesen szinkronban van a rövid ciklus időkkel és az adatgyűjtéssel, így az érzékenység maximalizálható.

UFgrating™

A Shimadzu élvonalbeli gyártási technológiája lehetővé teszi az ionok gyorsítására használt elektródok mechanikai erősségének növelését, így jobban ellenállóvá válnak a nagy feszültségnek ami az ultra gyors ion továbbításhoz szükséges.

 

UF grating

Tölcsér MCP

A micro chanel plate technológia lehetővé teszi a veszteségmentes adatgyűjtést, ezáltal maximalizálja az érzékenységet.

UF-FlightTube™

A jó tömegpontosság eléréséhez megfelelő tömeg stabilitásra van szükség. A Shimadzu hőmérséklet kontollált repülési csöve lehetővé teszi, hogy kevesebbszer kalibráljunk, így több minta futtatható.

iRef TOF™

Az elméleti számításokkal kikalkulált elektosztatikus mező valósággá vált. A precízen gyártott tányér elektródák egymásra helyezésével kialakított reflectron kitűnő felbontást és érzékenységet biztosít.

Keskeny, földön álló kialakítás

A kompakt és egyszerű kialakítás lehetővé teszi, hogy helyet spóroljunk meg a laboratóriumban.

Egyszerű ionforrások

A standard ESI ionizáción túl opcionálisan APCI és DUIS forrás is rendelkezésre áll. A DUIS forrás a Shimadzu megoldása az ESI és APCI ionizáció együttes használatára.

Időspórolás és stresszmentes szerelés

Az összes ionforrás szerszám nélkül szerelhető, nem szükséges kapillársokat és elektromos csatlakozókat átszerelni, egyszerűen lehúzhatók az MS készülékről. A források közötti váltás egyszerű, néhány másodperces tevékenység.

Kalibrációs rendszer

A fő kapilláristól függetlenül bejuttatható egy másik kapillárison keresztül a kalibrációra használt anyag. Ez a rendszer a forráshoz van illesztve és az összes ionizációs típushoz elérhető.  Mivel két kapilláris van a rendszerben, amikor szükséges, a nagy koncentrációjú kalibrációs elegy áramlási útvonal változtatása nélkül kerül be a rendszerbe, izolálva a minta kapilláristól, így elkerülhetők az esetleges szennyeződések. 

Csatolmány Méret
Shimadzu LCMS-9030 prospektus1.77 MB 1.77 MB

Ha tetszett, oszd meg:

Regisztráció

Miért érdemes regisztrálnia?

  • hozzáférhet védett tartalmakhoz, applikációkhoz
  • feliratkozhat szakmai hírleveleinkre, melyekben értesítjük az Ön szakterületét érintő friss hírekről
  • igénybe veheti online support szolgáltatásunkat

addRegisztrálok

Friss tartalom

A Shimadzu első LC-MS/MS készülékének a megjelenése után nem csak a hardver és a szoftver fejlesztésén dolgozik, de olyan módszercsomagok kidolgozásán is, amivel nagymértékben meg tudja könnyíteni a felhasználók dolgát. A módszercsomagok olyan költségtakarékos megoldást kínálnak, amivel ezt a hosszú fejlesztési időt lehet csökkenteni.

SIL-40 automata mintaadagoló hasznos minta-előkészítési funkcióinak bemutatása.

Megnövelt analitikai hatékonyság és sokoldalú integrált adatkezelés a SIL-40 sorozat automata mintaadagolóinak kettős injektálás funkciójával.

A GC-2010 Pro készülék a rutin gázkromatográfok új generációja. Gyors fűtési és hűtési sebessége csökkenti az analízis idejét és nagyobb mintaszám mérését teszi lehetővé. A GC-2010 Plus technológiáját használva kombinálja a könnyű kezelést és a hatékony mérést kiváló érzékenység és precizitás mellett.

A korábbi évekhez hasonlóan 2020-ban is tartunk kromatográfiás tanfolyamokat, hogy ügyfeleink és partnereink tovább mélyíthessék a kromatográfiás ismereteiket.

Nagy érzékenységű mérés a micro-tól a semi-micro tartományig.

Megjelent a Shimadzu három új GCMS modellje: GCMS-TQ8050 NX, a GCMS-TQ8040 NX és a GCMS-QP2020 NX

Cégünk 2018 októberétől a CLAIND srl. cég gázgenerátorainak forgalmazását és szervizelését is ellátja.

Kompakt FTIR készülék, amelyet ott használhatunk, ahol szükség van rá.

A CLAM-2000 teljesen automatizált mintaelőkészítő modul az LCMS-hez a Shimadzu sokéves fejlesztésén alapuló kiterjedt véralvadási analizátor technológián alapul. Egyszerűen helyezze a vérgyűjtő vagy más csöveket a helyére, és a rendszer teljesen automatikusan végrehajtja a vér vagy más minták előkészítését LCMS elemzéshez.