Shimadzu TOC-L teljes szerves szén analizátor (TOC)

A TOC-L szériás TOC analizátorok a 680 °C-on történő katalitikus oxidatív égetéses módszert alkalmazzák, ami a Shimadzu fejlesztett és ma már világszerte alkalmaznak. Miközben nagyon széles mérési tartományt biztosít 4 µg/L – 30,000 mg/L, ezek a műszerek a NDIR detektornak köszönhetően 4 µg/L kimutatási határral büszkélkednek. Ez a katalitikus oxidatív égetésen alapuló módszerrel elérhető legkisebb kimutatási határ. Továbbá, a katalitikus oxidatív égetés lehetővé teszi nem csak a könnyen bomló, kis molekulatömegű szerves komponensek, de a nehezen bontható, oldhatatlan és szerves óriásmolekulák oxidálását is.

Széles mérési tartomány

• Alkalmas TC, IC, TOC (=TC-IC) és NPOC mérésére; opcionálisan lehetséges POC (illékony szerves széntartalom), TOC (a POC és az NPOC összegeként) és TN (teljes nitrogéntartalom) mérése
• A vakminta ellenőrző funkció a rendszer tisztaságát vizsgálja ultra tiszta víz automatikus mérésével
• Az automata hígítási funkció lehetővé teszi akár 30,000 mg/L koncentráció mérését.

Megbízható mintainjektálási rendszer

• Automatikus mintasavazás és kevertetés
• Az automata hígítási funkció csökkenti a minta só, sav és alkáli tartalmát, amivel jelentősen megnöveli a katalizátor és az égetőcső élettartamát (Az élettartam függ a mintáktól és a mérési paraméterektől.)
• Kezdő vagy elsőbbséget élvező minták bármikor beilleszthetőek a mintasorba anélkül, hogy megszakítanánk a mérést, még ha automata mintaadagolót használunk is

4 modell közül az alkalmazási igényeinek megfelelően

A TOC-L szériába a 4 µg/L kimutatási határral rendelkező nagy érzékenységű modell, amely számos, köztük a nagyon tiszta vízminták mérésére is alkalmas és a standard modell tartozik, amelyet az ár-érték arány szem előtt tartásával fejlesztettek. Mindkét típusú készülék elérhető LCD és billentyűzettel szerelve önálló műszerként, vagy PC-vezérelt modellként.
Továbbá, külső interfészként USB kimenettel is fel van szerelve, növelve ezzel a készülék sokoldalúságát. Az önálló műszerek is alkalmasak az adatok általános nyomtatóra való küldésére, vagy USB memóriába történő másolására.

Hely- és energiatakarékos dizájn

A készülék szélessége 20%-kal kisebb az előző modellekénél. Ez a laboratóriumi hely jobb kihasználását teszi lehetővé. A készülék szélessége változatlan marad TN egység beépítésekor is.

Ez a termék a Shimadzu ECO feliratával van ellátva.
Energiatakarékosság: Az energiafogyasztás 36 %-kal (100V), illetve 43 %-kal (200 V) csökkentett az előző modellekhez képest. (8 üzemóra/nap × 5 nap/hét)

Csatolmány Méret
Shimadzu TOC-L prospektus.pdf4.47 MB 4.47 MB

Ha tetszett, oszd meg:

Regisztráció

Miért érdemes regisztrálnia?

  • hozzáférhet védett tartalmakhoz, applikációkhoz
  • feliratkozhat szakmai hírleveleinkre, melyekben értesítjük az Ön szakterületét érintő friss hírekről
  • igénybe veheti online support szolgáltatásunkat

addRegisztrálok

Friss tartalom

Nagy érzékenységű mérés a micro-tól a semi-micro tartományig.

A korábbi évekhez hasonlóan 2019-ben is tartunk kromatográfiás tanfolyamokat, hogy ügyfeleink és partnereink tovább mélyíthessék a kromatográfiás ismereteiket.

Megjelent a Shimadzu három új GCMS modellje: GCMS-TQ8050 NX, a GCMS-TQ8040 NX és a GCMS-QP2020 NX

Cégünk 2018 októberétől a CLAIND srl. cég gázgenerátorainak forgalmazását és szervizelését is ellátja.

Kompakt FTIR készülék, amelyet ott használhatunk, ahol szükség van rá.

A CLAM-2000 teljesen automatizált mintaelőkészítő modul az LCMS-hez a Shimadzu sokéves fejlesztésén alapuló kiterjedt véralvadási analizátor technológián alapul. Egyszerűen helyezze a vérgyűjtő vagy más csöveket a helyére, és a rendszer teljesen automatikusan végrehajtja a vér vagy más minták előkészítését LCMS elemzéshez.

A következő iparági szabvány meghatározásával az új GC-2030 intelligens funkciókat kínál a GC elemzés egyszerűvé tételéhez. A legjobb érzékenységet és a világszínvonalú precízitást biztosít. Az Advance Flow Technology bővítések támogatják a kromatográfiás elválasztást, a termelékenység növelését és a minta szerinti költségcsökkentést.