Shimadzu UV-2600/2700 UV/VIS spektrofotméter
Termék kategória

A kompakt UV-2600/2700 univerzális, kutatói spektrofotométer, amelyet különböző területek széles tartományában használhatunk, és könnyen illeszthetjük a mérési feladatunkhoz.
Az opcionális integráló gömb használatával, az UV-2600 mérési hullámhossztartománya kiterjeszthető 1.400 nm-ig, a közeli infravörös tartományig.
Az UV-2700 alkalmas 8 ABS értékig mérni, és optimális alacsony áteresztőképességű minták mérésére.
A validálási szoftver alaptartozéka mindegyik készüléknek, így a készülék teljesítménye egyszerűen ellenőrizhető akár naponta.
Az UV-2600 egy, az UV-2700 készülék két monokromátorral rendelkezik.

Mérés közeli infravörös tartományban

Amennyiben az ISR-2600Plus két detektoros integráló gömböt használjuk, a 300-1.100 nm-ig terjedő mérési tartomány kiterjeszthető 1.400 nm-ig. Ennek erdeményeképpen az UV-2600 spektrofotométert használhatjuk napelemek anti-reflexiós filmjének és polikristályos szilikon lapok mérésére.

Széles abszorbancia tartomány

A 0,000001%-os transzmissziós mérési pontosságnak köszönhetően, az UV-2700 spektrofotométert használhatjuk polarizált film transzmissziós karakterisztikájának számítására. Ezen felül, még nagy koncentrációjú mintákat is mérhetünk hígítás nélkül, ezáltal időt és oldószert takaríthatunk meg.

Kompakt méret

Az üzembe helyezéshez szükséges területet 28%-al csökkentettük az előző modellekhez képest, köszönhetően a teljesen új kompakt tervezésnek. Ezen felül a hűtőventillátor a készülék oldalára került, így a készülék egészen a falig betolható. Az energia felhasználást is csökkentettük 170 W-ra, így 10% energia megtakarítást értünk el a korábbi modellekhez képest.

Validálási szoftver, amely teljes GLP/GMP támogatást biztosít

A validálási szoftver lehetőséget biztosít a készülék hatékonyságának ellenőrzésére és az ellenőrzések naplózására. A validálási szoftver alaptartozéka az UV-2600/2700 készülékeknek, így egyszerűen elérhető a készülék ellenőrzés. A készülék teljesítménye akár naponta, egyszerűen ellenőrizhető, vagy abban az esetben, ha a mért adatok eltérnek a várttól.

• Az ellenőrzés eredménye nem csak nyomtatható, hanem fájlban menthető is, az eredmények később beolvashatóak igazolás céljából.
• Az ellenőrzési körülmények mind a periodikus, mind a rutin ellenőrzésre vonatkozóan fájlban menthetők és később beolvashatóak.

Csatolmány Méret
Shimadzu UV-2600_2700 prospektus.pdf4.28 MB 4.28 MB

Ha tetszett, oszd meg:

Regisztráció

Miért érdemes regisztrálnia?

  • hozzáférhet védett tartalmakhoz, applikációkhoz
  • feliratkozhat szakmai hírleveleinkre, melyekben értesítjük az Ön szakterületét érintő friss hírekről
  • igénybe veheti online support szolgáltatásunkat

addRegisztrálok

Friss tartalom

Nagy érzékenységű mérés a micro-tól a semi-micro tartományig.

A korábbi évekhez hasonlóan 2019-ben is tartunk kromatográfiás tanfolyamokat, hogy ügyfeleink és partnereink tovább mélyíthessék a kromatográfiás ismereteiket.

Megjelent a Shimadzu három új GCMS modellje: GCMS-TQ8050 NX, a GCMS-TQ8040 NX és a GCMS-QP2020 NX

Cégünk 2018 októberétől a CLAIND srl. cég gázgenerátorainak forgalmazását és szervizelését is ellátja.

Kompakt FTIR készülék, amelyet ott használhatunk, ahol szükség van rá.

A CLAM-2000 teljesen automatizált mintaelőkészítő modul az LCMS-hez a Shimadzu sokéves fejlesztésén alapuló kiterjedt véralvadási analizátor technológián alapul. Egyszerűen helyezze a vérgyűjtő vagy más csöveket a helyére, és a rendszer teljesen automatikusan végrehajtja a vér vagy más minták előkészítését LCMS elemzéshez.

A következő iparági szabvány meghatározásával az új GC-2030 intelligens funkciókat kínál a GC elemzés egyszerűvé tételéhez. A legjobb érzékenységet és a világszínvonalú precízitást biztosít. Az Advance Flow Technology bővítések támogatják a kromatográfiás elválasztást, a termelékenység növelését és a minta szerinti költségcsökkentést.