Shimadzu UV-2600/2700 UV/VIS spektrofotméter
Termék kategória

A kompakt UV-2600/2700 univerzális, kutatói spektrofotométer, amelyet különböző területek széles tartományában használhatunk, és könnyen illeszthetjük a mérési feladatunkhoz.
Az opcionális integráló gömb használatával, az UV-2600 mérési hullámhossztartománya kiterjeszthető 1.400 nm-ig, a közeli infravörös tartományig.
Az UV-2700 alkalmas 8 ABS értékig mérni, és optimális alacsony áteresztőképességű minták mérésére.
A validálási szoftver alaptartozéka mindegyik készüléknek, így a készülék teljesítménye egyszerűen ellenőrizhető akár naponta.
Az UV-2600 egy, az UV-2700 készülék két monokromátorral rendelkezik.

Mérés közeli infravörös tartományban

Amennyiben az ISR-2600Plus két detektoros integráló gömböt használjuk, a 300-1.100 nm-ig terjedő mérési tartomány kiterjeszthető 1.400 nm-ig. Ennek erdeményeképpen az UV-2600 spektrofotométert használhatjuk napelemek anti-reflexiós filmjének és polikristályos szilikon lapok mérésére.

Széles abszorbancia tartomány

A 0,000001%-os transzmissziós mérési pontosságnak köszönhetően, az UV-2700 spektrofotométert használhatjuk polarizált film transzmissziós karakterisztikájának számítására. Ezen felül, még nagy koncentrációjú mintákat is mérhetünk hígítás nélkül, ezáltal időt és oldószert takaríthatunk meg.

Kompakt méret

Az üzembe helyezéshez szükséges területet 28%-al csökkentettük az előző modellekhez képest, köszönhetően a teljesen új kompakt tervezésnek. Ezen felül a hűtőventillátor a készülék oldalára került, így a készülék egészen a falig betolható. Az energia felhasználást is csökkentettük 170 W-ra, így 10% energia megtakarítást értünk el a korábbi modellekhez képest.

Validálási szoftver, amely teljes GLP/GMP támogatást biztosít

A validálási szoftver lehetőséget biztosít a készülék hatékonyságának ellenőrzésére és az ellenőrzések naplózására. A validálási szoftver alaptartozéka az UV-2600/2700 készülékeknek, így egyszerűen elérhető a készülék ellenőrzés. A készülék teljesítménye akár naponta, egyszerűen ellenőrizhető, vagy abban az esetben, ha a mért adatok eltérnek a várttól.

• Az ellenőrzés eredménye nem csak nyomtatható, hanem fájlban menthető is, az eredmények később beolvashatóak igazolás céljából.
• Az ellenőrzési körülmények mind a periodikus, mind a rutin ellenőrzésre vonatkozóan fájlban menthetők és később beolvashatóak.

Csatolmány Méret
Shimadzu UV-2600_2700 prospektus.pdf4.28 MB 4.28 MB

Ha tetszett, oszd meg:

Regisztráció

Miért érdemes regisztrálnia?

  • hozzáférhet védett tartalmakhoz, applikációkhoz
  • feliratkozhat szakmai hírleveleinkre, melyekben értesítjük az Ön szakterületét érintő friss hírekről
  • igénybe veheti online support szolgáltatásunkat

addRegisztrálok

Friss tartalom

Ivóvíz határérték perklorát, klorát, klorit és bromit komponensekre nagyon alacsony, µg/L (ppb) tartományban vannak, amit a hagyományos ionkromatográf rendszerekkel szinte lehetetlen elérni.

Ezek mérését ezért vagy a rendszer módosításával, vagy alternatív méréstechnikával kell végezni.

Jelen összefoglalóban néhány Shimadzu-alkalmazást mutatunk be ezen komponensek vízmintákból történő mérésére.

Az új Shimadzu Gas Selector 2030 egység bemutatása

Gáztakarékosságra és a vivőgáz-adta lehetőségek bővítésére jó megoldást kínál a Shimadzu Gas Selector 2030 egysége.

A metanol és az acetonitril szerves oldószerek, amiket a fordított fázisú folyadékkromatográfiában gyakran alkalmaznak. A fizikai-kémiai tulajdonságaik eltérnek, ezért ebben az összefoglalóban 7 kulcsfontosságú különbségüket mutatjuk be, amiket érdemes szem előtt tartani a fordított fázisú folyadékkromatográfiás alkalmazásoknál.

A gyógyszeriparban felhasznált etanol tisztaságának teljesítenie kell a gyógyszerkönyvekben rögzített minőséget, melyek közül cikkünkben a szennyezők spektrofotometriás vizsgálatának műszeres és szoftveres megoldását mutatjuk be.

A Shimadzu első LC-MS/MS készülékének a megjelenése után nem csak a hardver és a szoftver fejlesztésén dolgozik, de olyan módszercsomagok kidolgozásán is, amivel nagymértékben meg tudja könnyíteni a felhasználók dolgát. A módszercsomagok olyan költségtakarékos megoldást kínálnak, amivel ezt a hosszú fejlesztési időt lehet csökkenteni.

SIL-40 automata mintaadagoló hasznos minta-előkészítési funkcióinak bemutatása.

Megnövelt analitikai hatékonyság és sokoldalú integrált adatkezelés a SIL-40 sorozat automata mintaadagolóinak kettős injektálás funkciójával.

A GC-2010 Pro készülék a rutin gázkromatográfok új generációja. Gyors fűtési és hűtési sebessége csökkenti az analízis idejét és nagyobb mintaszám mérését teszi lehetővé. A GC-2010 Plus technológiáját használva kombinálja a könnyű kezelést és a hatékony mérést kiváló érzékenység és precizitás mellett.

A korábbi évekhez hasonlóan 2020-ban is tartunk kromatográfiás tanfolyamokat, hogy ügyfeleink és partnereink tovább mélyíthessék a kromatográfiás ismereteiket.