Shimadzu UV-3600 UV/VIS spektrofotométer
Termék kategória

Az UV-3600 UV-VIS-NIR spektrofotométer az UV-VIS-NIR spektrofotométerek csapatának a csúcs készüléke. Az UV-3600 modell az UV-3150/3101 készülékek utódja, folyékony minták mérésére lett kialakítva, amíg a SolidSpec-3700/3700DUV alapvetően szilárd minták mérésére szolgál.

Nagy érzékenység – 3 detektorral szerelt rendszer

3 detektorral felszerelt: egy PMT detektor az UV és látható tartományokhoz, és InGaAS valamint PbS detektor az infravörös tartományhoz. Az InGaAs detektor hivatott áthidalni a törést a PMT – PbS detektorok váltási hullámhossza között, ahol jellemzően a legalacsonyabb az érzékenység a teljes nagyérzékenységű hullámhossztartományban. A 0,00003Abs zajjal 1500nm-es hullámhosszon sikerült elérnünk a világ legkisebb zajszintjét.

Nagy felbontás – Tág mérési tartomány & Végtelenül kicsi szórt fény

A nagy teljesítményű dupla monokromátor segítségével rendkívül kicsi szórt fényt (0.00005%, vagy kevesebb 340 nm-en) sikerült felmutatnunk nagy felbontás mellett  (a legnagyobb felbontás 0.1 nm). A 185 – 3300 nm hullámhossztartománnyal lehetségessé válnak az ultraibolya, látható és infravörös közeli régiókat is tartalmazó tartományban történő mérések. Így lehetővé válik a spektroszkópiás analízisek széleskörű variálhatósága.

Minden az egyben szoftver

Az UV-3600-as készülék UVProbe szoftvere spektrum-, kvantitatív- és kinetikus funkciókat, valamint riport generátort tartalmaz. A többrészes biztonsági és nyomonkövetési funkciók biztosítják az adatok megbízhatóságát.

Bőséges tartozékkínálat az alkalmazások széles variálhatóságának érdekében

A többcélú nagyminta-rekesz és integráló gömb tartozékok lehetővé teszik szilárd minták mérését, míg az ASR (Absolute Specular Reflectance) széria tartozékainak garantált precizitásával nagy pontosságú abszolút reflektív mérések válnak lehetővé. A változtatható cellatartók, éppúgy mint az állandó hőmérsékletű cellatartó és az ultra-micro cellatartó, beépíthetők a mérési lehetőségek széles tartományába.

Csatolmány Méret
Shimadzu UV-3600Plus prospektus.pdf4.72 MB 4.72 MB

Ha tetszett, oszd meg:

Regisztráció

Miért érdemes regisztrálnia?

  • hozzáférhet védett tartalmakhoz, applikációkhoz
  • feliratkozhat szakmai hírleveleinkre, melyekben értesítjük az Ön szakterületét érintő friss hírekről
  • igénybe veheti online support szolgáltatásunkat

addRegisztrálok

Friss tartalom

Nagy érzékenységű mérés a micro-tól a semi-micro tartományig.

A korábbi évekhez hasonlóan 2019-ben is tartunk kromatográfiás tanfolyamokat, hogy ügyfeleink és partnereink tovább mélyíthessék a kromatográfiás ismereteiket.

Megjelent a Shimadzu három új GCMS modellje: GCMS-TQ8050 NX, a GCMS-TQ8040 NX és a GCMS-QP2020 NX

Cégünk 2018 októberétől a CLAIND srl. cég gázgenerátorainak forgalmazását és szervizelését is ellátja.

Kompakt FTIR készülék, amelyet ott használhatunk, ahol szükség van rá.

A CLAM-2000 teljesen automatizált mintaelőkészítő modul az LCMS-hez a Shimadzu sokéves fejlesztésén alapuló kiterjedt véralvadási analizátor technológián alapul. Egyszerűen helyezze a vérgyűjtő vagy más csöveket a helyére, és a rendszer teljesen automatikusan végrehajtja a vér vagy más minták előkészítését LCMS elemzéshez.

A következő iparági szabvány meghatározásával az új GC-2030 intelligens funkciókat kínál a GC elemzés egyszerűvé tételéhez. A legjobb érzékenységet és a világszínvonalú precízitást biztosít. Az Advance Flow Technology bővítések támogatják a kromatográfiás elválasztást, a termelékenység növelését és a minta szerinti költségcsökkentést.